• 瀏覽: 34,814
  • 回覆: 235
  • 追帖: 2
+6
擔保左出黎嗰幾件最可疑

支持篤灰

鋤弱扶強,係漢奸曱甴特點

冇起訴/可保釋
大機會係篤灰狗
鄺震乳
魚胃明
屎忽全

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-9-24 03:10 PM 發表
人人讚V老篤最好,做V老篤更加美麗 
V老篤個鑽頭咁大,直投係毒龍鑽啦😁😁,俾佢鑽到個個肯定玩完……

又話不篤灰·不割席 廁所大爆炸都唔割

棄暗投明,一條好漢

戴妖係主謀,有冇得篤自己減刑?

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-9-24 03:21 PM 發表
會唔會係戴耀廷, 叫人衝 自己鬆

正常謂 : 行船爭解纜 手joke我賣先
戴耀廷冇被保釋,肯定唔會係佢

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-24 03:06 PM 發表

大公文匯全媒體報道:47名反中亂港分子去年發起或參與「初選」,被控串謀顛覆國家政權罪,昨日(23日)在西九龍裁判法院再提訊,由國安法案件指定法官、署理總裁判官羅德泉處理將案件交付到高等法院審理的程序,由於交付程序仍未完成,裁判官押後至11月29日繼續處理。消息指,案中獲准保釋的被告中有至少兩人轉做污點證人,頂證骨幹人物,以換取減刑,「佢哋一啲都唔團結,口講齊上齊落,實情係鬼打鬼,只想快啲獲輕判減 ...
至少兩個..........可能十幾個...........可能廿幾個...........可能卅幾個........骨幹可能只有幾個。

骨牌效應.....督灰行動,正式啟動

引用:
原帖由 hkguy001 於 2021-9-24 03:27 PM 發表

機會只留給第一批頂証的人,夠料告主謀就唔駛你了。
咁你就講錯,違法有主謀從犯之分,從犯招供篤灰當然可戴罪立功,香港政府北京阿爺可做少D嘢。
就算主謀招供都可,等現在在囚中知道,全部人個個聽話篤灰。

羅冠聰許智峯都可隨時返港篤灰.
死罪可免,活罪難饒

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-9-24 03:22 PM 發表
全全出左黎
你話呢
可能全全係入邊菊花俾人篤得多,而家老虎蟹都要篤返人夠本🤭🤭 
雖然此篤不同彼篤……

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-24 03:06 PM 發表

大公文匯全媒體報道:47名反中亂港分子去年發起或參與「初選」,被控串謀顛覆國家政權罪,昨日(23日)在西九龍裁判法院再提訊,由國安法案件指定法官、署理總裁判官羅德泉處理將案件交付到高等法院審理的程序,由於交付程序仍未完成,裁判官押後至11月29日繼續處理。消息指,案中獲准保釋的被告中有至少兩人轉做污點證人,頂證骨幹人物,以換取減刑,「佢哋一啲都唔團結,口講齊上齊落,實情係鬼打鬼,只想快啲獲輕判減 ...
其實某被告係提出個口號同迫其他人要簽份聲明,唔明點解佢可以保釋?入面有d 人冇咩知名度參與度低但又要還押。
呢個新聞出左可能係想吸引更多人做污點証人

引用:
原帖由 fung123b 於 2021-9-24 04:56 PM 發表
擔保左出黎嗰幾件最可疑
一定啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]