• 瀏覽: 34,873
  • 回覆: 235
  • 追帖: 2
+6
邊個二五

篤灰保平安囉!

引用:
原帖由 jiao886 於 2021-9-24 03:33 PM 發表
邊個二五
戴耀廷機會極高

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-9-24 03:22 PM 發表
全全出左黎
你話呢
嫌疑好大 😏

督灰

女嘅好大機會

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-24 03:06 PM 發表

大公文匯全媒體報道:47名反中亂港分子去年發起或參與「初選」,被控串謀顛覆國家政權罪,昨日(23日)在西九龍裁判法院再提訊,由國安法案件指定法官、署理總裁判官羅德泉處理將案件交付到高等法院審理的程序,由於交付程序仍未完成,裁判官押後至11月29日繼續處理。消息指,案中獲准保釋的被告中有至少兩人轉做污點證人,頂證骨幹人物,以換取減刑,「佢哋一啲都唔團結,口講齊上齊落,實情係鬼打鬼,只想快啲獲輕判減 ...
肥佬黎做污點證人指證毛姨姨就好笑。

肯定系比保釋果班啦。個個唔比保,你就坐幾個月後先保得。唔做二五仔邊有理由

倉底見啦, 佢地人人有監踎, 幾有型呀!!😆😆😆

邊兩條二五

暴動果段時間畀班仆街曱甴搞到日日谷住谷住,點知而家日日有好消息,真係好睇過戲,成個人精神爽利

我覺得「唔係」泛民既機會最大

屎忽全機會比較低,佢做議員咁耐,做埋做埋咁多衰嘢,篤起上黎比人反篤你估唔能大鑊咩

篤灰應該係圍外果班

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-9-24 03:10 PM 發表
人人讚V老篤最好,做V老篤更加美麗 
畀個like你.......不過好多人未必知道出處, 我成首歌都識唱, 改最後兩句贈慶

來一篤令你舒服, 又美麗又涼快!

引用:
原帖由 黃老邪 於 2021-9-24 03:44 PM 發表

肥佬黎做污點證人指證毛姨姨就好笑。
黎智英係第一個絕對唔可以做污點證人,因為訂立國安法其中一個最大原因,就係輯捕黎智英,黎智英押返大陸槍斃嘅機會就大

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]