• 瀏覽: 28,845
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 11:46 AM 發表

中國唔怕,最多鎖國4、50年,之後又一條好漢
今時今日中國如果鎖國,老美通漲到即時爆煲都似!

熱賣及精選
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 11:53 AM 發表

最多適應通漲一年到,之後其它國家接手中國制造,最後點會有事
等於舊時中國未有工業時候,全世界咪又係咁過
講到底數字遊戲
曾有統計,美國70%家庭拎唔出六百美元額外開支。冇錯,有歐洲貨你用,出貨量同價錢絕對滿足唔到市場需要。井中自有天地

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 12:12 PM 發表

其實美國市民唔係咁追求3、4、5G所謂速度,有咪用囉,冇咪當冇囉,當然個別行業一定要跟貼科技一齊行前啦
簡單講同冷氣機原理一樣,你用過冷氣機訓覺一定會開,不過舊時冇咪又係咁訓

講減排仲ON9,根本全球冇一個國家可以做到,資本主義社會每日不停運行中
所謂環保根本就係全球謊言
How dare you! How dare you !

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 12:12 PM 發表

其實美國市民唔係咁追求3、4、5G所謂速度,有咪用囉,冇咪當冇囉,當然個別行業一定要跟貼科技一齊行前啦
簡單講同冷氣機原理一樣,你用過冷氣機訓覺一定會開,不過舊時冇咪又係咁訓

講減排仲ON9,根本全球冇一個國家可以做到,資本主義社會每日不停運行中
所謂環保根本就係全球謊言
其實你試下伸條頸出個井睇下個世界啦,南極永冰層融化消失,臭氧層迅速變稀薄,呢啲都係有數據可以睇到嘅. 唔好信晒侵侵,佢傻㗎!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 12:38 PM 發表

咁可以點補救我答你啦根本就冇得救
因為人類只懂破壞,現在只能夠講地球可以頂到幾多年咁解
你啱先又話環保係騙局?. 我個人覺得根本解決辦法係大幅降低人口.聽落係有啲黑心,我都唔多贊成中國嘅三胎政策,不過我明佢哋點解要咁做,

呢巴打得咁應,

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 12:51 PM 發表

環保只係一句口號,現實根本冇人做到
等於你同我每日都破壞緊一樣
等於電子產品,每日有幾多變成垃圾,最後處理又點
剩係呢樣都可以另地球毀滅
咁咪需要行動去解決囉!將個頭埋嚮沙下,藏嚮井裡面視而不見唔等於冇問題㗎. 你知唔知火星曾經都有海洋,河流㗎.過咗某個臨界點就神仙難救啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]