• 瀏覽: 28,936
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
華為勁在唔係上市+有大陸市場

熱賣及精選
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 11:46 AM 發表

中國唔怕,最多鎖國4、50年,之後又一條好漢
鎖左架......
係呆登跪都要打電話過去........條克里又話要去大陸之ma...….

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-9-24 01:18 PM 發表

其實你應該唔清楚,美國真正打擊華為既係光模塊,中國得10g,美國好似去到幾百g,如果美國禁華為透過第三方買佢既光模塊,咪話5G華為連3G都唔知維唔維持到,笑,仲6g?
華為大把專利+繼續研發
佢又唔係上市, 真係磨死你美國企業啦

美國起好基建先啦.....唔係大城市........3G都未必有

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-9-24 01:32 PM 發表

光模塊係網絡設備重要零件,無佢你都唔洗再講g,直接gg 可也,咪發夢可以短時間追到
咁華為GG左未??? 真係得既, 傻侵出左手啦, 等咩9

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-9-24 01:35 PM 發表

佢未禁華為透過第三方購買,如果要,佢可以甘做黎封死你華為
咁你等禁左先9up la

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-9-24 01:40 PM 發表

兩屆政府  仲搞不定華為
=我可以即刻收美國皮........家下唔收住之ma

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-9-24 01:41 PM 發表

我禁唔到,呢個技術全世界得美國可以做到甘完美,老美要認真玩死華為係可以甘做
除非有人9up la
咁睇唔到美國點解會唔禁lor

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-9-24 01:48 PM 發表

因為佢都有政治考慮,禁晶片啲商人都屌曬鬼,如果連少少位都唔俾走,佢既商人會反枱,所以佢個商務部長話必要時可以採取更多行動,人地大把係手,必要時要點玩你華為都得,玩你晶片你手機咪差唔多完左
咁禁唔能到咪=9up lor
講咁多, 都係d做唔能到既.........

吹到d科技咁能把炮, but 要捉人質
咁美國6G la...……驚人過頭???

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-24 01:50 PM 發表

如果孟小姐認罪,相信老尾會制裁到佢永不超生
美國真係勁, 點會驚華為過頭呀

引用:
原帖由 kcmc 於 2021-9-24 01:53 PM 發表

光通信行業知名市場機構 LightCounting 發布最新一期的光通信產業報告,公佈了光模塊行業 10 年來 TOP10 供應商的變化2020 年,TOP10 榜單被中國光模塊供應商“霸榜”。分別是位居第 2 的旭創科技、第 3 的華為、第 4 的海信寬帶、第 8 的光迅科技、第 9 的 Eoptolink 新易盛、第 10 的 HGG 華工正源。與之形成鮮明對比的是,美國和日本光模塊供應商 ...
c-hing 咁樣好嗎都好大巴..........

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-24 01:58 PM 發表

中國農作上已經用緊5G,美國人仍然係用緊4G
美國農田好多3G都冇...…
人口少冇錢賺, 點會裝

所以美國d農業洲好多華為設備.........唔知拆晒未lor

引用:
原帖由 kcmc 於 2021-9-24 02:07 PM 發表

等佢有多D時間準備嘛,佢哋D人最叻就係當中國叻唔過美國時就踩踩踩,當中國叻過美國嘅時候,佢哋就會話另一樣嘢中國又叻唔過日本,當中國叻過哂全世界嘅時候,佢哋又去會話中國作嘢,做假…中國最偉大之處在於佢嘅對手從來唔係邊一個國家,而係全世界…
美國勁就唔使捉人質咁能低裝啦

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-9-24 02:41 PM 發表

原來你真係唔知高端技術係曬老美手到架?笑
咁果C-HING份野有冇錯先
笑???

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-9-24 02:47 PM 發表

同外國報告一樣,國內稍為有點技術含量既報告都係差不多講法,佢用黎打飛機篇野如果美國限制技術出口俾佢地,佢篇野即時陽委,你唔係以為美國要玩玩唔死華為丫嗎?要怪就怪中國得應用科學,無發展基礎科學拉
我問果位c-hing份野有冇錯姐

玩得死就唔使捉人質咁低裝啦

引用:
原帖由 井底落漠廁紙 於 2021-9-24 02:48 PM 發表

係得既美國一早做左啦
算啦
連阿富汗都贏唔到.....係剩返咀炮...

又成日R大陸傾...贏硬有咩好R姐....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]