• 瀏覽: 15,677
  • 回覆: 18
唉!嘥料,
做過天使唔係絕路,過黎香討結識下綠兄,可能會改觀

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-24 10:03 AM 發表
又多隻遊魂女野鬼.
而家唯有寄望警察偵破曱甴這那些淫窟,加強女生們的教育,方可救回這班無知少女!

引用:
原帖由 共棍鳩毛黨 於 2021-9-24 10:11 AM 發表
@綠腳趾 馬沙兄,有無覺得可惜?
呢兩位師兄就唔給力啦,咁博愛,怎解仲俾班曱甴啅到咁多無知少女去蹂躪架!

加油呀

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2021-9-24 10:57 AM 發表

佢都係因為金錢問題,我早幾日仲請佢去M記,嗰日都冇事,估唔到佢仲放唔低中二嗰年比同學搞大個肚嗰單嘢
丈夫以重節義創一生基業,女子以守貞操關係一生榮辱
才是人生有靈魂的生活

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-9-24 10:20 AM 發表
盂蘭節都已經過咗咁奈
萬聖節月又迫近呢

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-9-24 10:26 AM 發表

嘩!! 好彩, 我住同一大廈高層,
我聽到聲, 好彩無8掛落出去,
而且今朝落雨, 我仲伸手係井到睇下大唔大雨,
望咗落去, 我真係大吉利事過佢......
佢靚唔靚架?

好一個玉人只落得。珊。珊..瘦..骨..歸..墓..塚,

慘!

淚窮力竭儼如落網歸鴉困身呼救也無門

引用:
原帖由 忍耐一下 於 2021-9-24 11:31 AM 發表
做咩咁睇唔開😒
睇上面都知啦,樓上的又唔理佢,同佢係同學的又唔care佢

綠兄又掛住去九龍灣,唔入大埔喎

大埔女子命薄如絲,曱甴喪心負情若竭,

身穿紅菱化作厲鬼,黑暴黃人通通找數!

多少人為了生活歷盡了悲歡離合

多少人為了生活流盡血淚,心酸像誰訴

啊~~~有誰能夠了解天使的白痴

暗暗流着眼淚也要對黑暴嘻嘻

啊~~~來來來來跳舞,腳步開始搖動

不管義士是誰,人生是一鬼壓

多少港女為了白痴歷盡了悲歡離合

多少天使被黃人氹歷盡滄桑,心事像誰訴

啊~~~有誰能夠了解作天使的悲哀

只有流着眼淚也要對黑暴笑嘻嘻

啊~~~來來來來跳舞腳步開始搖動,

不管義士是誰,天使人生是一場鬼壓!

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-9-24 06:10 PM 發表

走唔出做過天使的痛苦經歷
所以,社會仲唔針對這班專誘姦,輪姦無知女生的曱甴義士,會有更多女仔被害!

開火轟死呢班曱甴就差唔多!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-9-24 02:09 PM 發表

清明節都唔遠
仲有幾日就進入10月,萬聖節月囉喎,海咩公園一入10月都開始攪萬聖節party至10月31日

引用:
原帖由 共棍鳩毛黨 於 2021-9-24 10:11 AM 發表
@綠腳趾 馬沙兄,有無覺得可惜?
佢兩個都唔知閃了去邊,通常有貼佢地都見影,格

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-9-24 06:37 PM 發表

成為黃曱甴的冤親債主
黑暴作惡多端,遲早受報應!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-24 06:24 PM 發表

你連人地真正死因都未清楚就不停政治末黑人,你好冇口品
乜,做天使係政治嘢黎架?邊本大學政治系書本有記載?

主題標籤 #消費券
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]