• 瀏覽: 13,843
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-24 11:08 發表

佢靚唔靚架?
完全唔知邊個死咗, 好彩睇唔見, 唔係大吉利事是
死唔緊要, 唔好害人, 唔該!!!

熱賣及精選
好一個玉人只落得。珊。珊..瘦..骨..歸..墓..塚,

慘!

淚窮力竭儼如落網歸鴉困身呼救也無門

題外話, 以前D 02節目都話過, 井形其實幾引個D野,
如果我無記錯, 同一大廈今年已經第二單啦

做咩咁睇唔開😒

引用:
原帖由 忍耐一下 於 2021-9-24 11:31 AM 發表

做咩咁睇唔開😒
睇上面都知啦,樓上的又唔理佢,同佢係同學的又唔care佢

綠兄又掛住去九龍灣,唔入大埔喎

南無阿彌陀佛

其實嗰到又靜又暗,比較陰深都會影響人情緒,個欄又易跨過去,呢款公屋係最多
人……
希望唔好再起呢類設計既公屋.

rip

可以安心出行魂遊世界,五萬蚊搞掂,要大陣仗排隊買場十皮嘢,我表妺夫做呢行。

可憐

大埔女子命薄如絲,曱甴喪心負情若竭,

身穿紅菱化作厲鬼,黑暴黃人通通找數!

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-9-24 09:38 AM 發表

大埔有人墮樓亡。今日(24日)早上7時06分,廣福邨廣平樓一名女子由高處墮下,倒臥於大廈對開地上,驚動保安員報案。救援人

34歲女好可惜,咩事睇唔開,過幾日可以攞第二期消費券喇

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210924/bkn-20210924071347214-0924_00822_001.html
RIP

死者安息

咁多單細胞係道講垃圾野既

香討質素真係每況越下

積下口德啦

多少人為了生活歷盡了悲歡離合

多少人為了生活流盡血淚,心酸像誰訴

啊~~~有誰能夠了解天使的白痴

暗暗流着眼淚也要對黑暴嘻嘻

啊~~~來來來來跳舞,腳步開始搖動

不管義士是誰,人生是一鬼壓

多少港女為了白痴歷盡了悲歡離合

多少天使被黃人氹歷盡滄桑,心事像誰訴

啊~~~有誰能夠了解作天使的悲哀

只有流着眼淚也要對黑暴笑嘻嘻

啊~~~來來來來跳舞腳步開始搖動,

不管義士是誰,天使人生是一場鬼壓!

引用:
原帖由 WILSONY 於 2021-9-24 10:35 AM 發表

近排咁多人跳樓???
漢奸收場

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]