• 瀏覽: 14,995
  • 回覆: 52
+2
台灣的國防部周四(23日)通報,解放軍當日合共19架軍機飛入台灣的西南空域,當中包括殲16戰機、殲11戰機等。台軍依慣例

解放軍得閒就玩下台灣省,等台灣省政府習以為常後,就嚟一次真嘅,等民進黨蔡英文想走都走唔切。
不過咁,都要睇埋解放軍嗰啲導彈有無部署係台灣對面沿岸嘅。當呢啲導彈都部署好,然後啲軍機就越飛越近,最後就嚟一次突襲,搞惦。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210923/bkn-20210923091743200-0923_00952_001.html

解放軍都好勤力.

常態實戰巡航 莫慌 
根據消息2027前統一
已經向俄羅斯購買短吻鱷重型直升機上075 等埋003下水加上訓練時間差不多了

台灣省看來要加緊製造多啲投誠食品啦,唔係解放軍打到去佢地就無嘢可以招待解放軍以表投降嘅誠意了。

係唔係數少左呀,J20有無報呀..
定係發現唔到呀

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-23 07:58 PM 發表
解放軍都好勤力.
自由航行

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-9-23 08:02 PM 發表
台灣省看來要加緊製造多啲投誠食品啦,唔係解放軍打到去佢地就無嘢可以招待解放軍以表投降嘅誠意了。
要出動嗎

呆灣一架飛鼠一號已經KO哂老解戰機。

中國解放軍應該要空投「投誠食品」。

菜菜又話買左好多飛彈既?唔J返幾野?

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2021-9-23 08:37 PM 發表
菜菜又話買左好多飛彈既?唔J返幾野?
買左好多落後飛彈

引用:
原帖由 team1234567 於 2021-9-23 08:42 PM 發表

買左好多落後飛彈
J下姐,J完咪可以洗返幾佰億買過d新飛彈羅!就算有能力射中都好啦,夠L膽射中咩?射中左即刻武統,到時菜菜連個傀儡都無得做

2代心戰車有機會實戰勸降戰機降落鬼島

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-23 08:22 PM 發表

要出動嗎
有冇茶葉蛋?

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-9-23 08:28 PM 發表
呆灣一架飛鼠一號已經KO哂老解戰機。
火箭當飛彈黑科技好利害

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]