• 瀏覽: 1,974
  • 回覆: 13
【星島日報報道】印度要求引渡印度裔香港永久居民的頭號國際通緝犯文子星(Ramanjit Singh)回國受審,裁判法院前...

印度要求引渡印度裔香港永久居民的頭號國際通緝犯文子星(Ramanjit Singh)回國受審

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/頭號國際通緝犯文子星不服引渡案發還重審提上訴-法院拒批-042500576.html

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-9-23 06:15 PM 發表
【星島日報報道】印度要求引渡印度裔香港永久居民的頭號國際通緝犯文子星(Ramanjit Singh)回國受審,裁判法院前...

印度要求引渡印度裔香港永久居民的頭號國際通緝犯文子星(Ramanjit Singh)回國受審

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/頭號國際通緝犯文子星不服引渡案發還重審提上訴-法院拒批-042500576.html
林鄭唔知幾想送塵同街比菜英文

引用:
原帖由 kwma 於 2021-9-23 10:05 PM 發表

林鄭唔知幾想送塵同街比菜英文
呆灣不准陳同佳入境,冇得搞!

香港同咩地方還有引渡

文子星好似係印度共産黨人,搞過印北暴動逃來香港,唔係恐怖分子,如果被引渡返印度必被判死刑。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-9-23 11:04 PM 發表
文子星好似係印度共産黨人,搞過印北暴動逃來香港,唔係恐怖分子,如果被引渡返印度必被判死刑。
之前報導唔係咁講wor

引用:
原帖由 sng850 於 2021-9-23 10:59 PM 發表

聞進黨玩野

引用:
原帖由 chokman3 於 2021-9-23 11:09 PM 發表

之前報導唔係咁講wor
佢被告在印度北部大吉嶺搞暴亂,殺死警察,大吉嶺係印度共産黨基地。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-9-24 06:15 AM 發表

佢被告在印度北部大吉嶺搞暴亂,殺死警察,大吉嶺係印度共産黨基地。
佢被告參與尖沙咀劫案

引用:
原帖由 sng850 於 2021-9-23 10:59 PM 發表

蔡英文係中國人嘅恥辱。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-23 06:18 PM 發表
犯過乜大案 
輸姦之皇!可能係?

都好似好多年, 嘥 納稅人 米飯,送佢走啦

主題標籤 #裁判法院
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]