• 瀏覽: 4,380
  • 回覆: 49
+6
當年孫中山先生唔係搵外國勢力幫手暴力推翻滿清咩?

°。。。。。。。。。。。。。

香港各界紀念辛亥革命110周年大會將於本周四(9月23日)下午在香港會議展覽中心舉行。

新聞來源連結:

https://www.wenweipo.com/a/20210 ... b08d3407db8f31.html

辛亥革命,
推倒滿清帝制.......建立共和體制.....
藉得慶祝.....

引用:
原帖由 allen89 於 2021-9-23 06:39 PM 發表
白痴鄧炳強,全臺灣二千幾萬人都會慶祝雙十節,咁臺灣人係咪一入香港境內,就可以拘捕話犯左香港國安法???

呢條PK鄧,發乜嘢神經?

「驅除韃虜,恢復中華。」當然要慶祝。

只要唔宣傳港獨,台獨.......
在香港慶祝辛亥革命......雙十節....
應該無問題...

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-9-23 18:53 發表

白痴鄧炳強,全臺灣二千幾萬人都會慶祝雙十節,咁臺灣人係咪一入香港境內,就可以拘捕話犯左香港國安法???

呢條PK鄧,發乜嘢神經?
慶祝國民賊軍敗走台島?

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-9-23 18:58 發表
應該無問題...
什麼是雙十?法輪撚又擺街檔

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-9-23 06:58 PM 發表
應該無問題...
你冇睇低能鄧炳強講咩???

「如果你冇呢個意圖,點解要慶祝呢個日子呢?」

發神經!

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-9-23 06:58 PM 發表

慶祝國民賊軍敗走台島?
而家低能鄧炳強講緊慶祝十月十日雙十節,就犯左香港國安法。

咁白痴都講得出,點樣做保安局長??

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-9-23 07:00 PM 發表

你冇睇低能鄧炳強講咩???

「如果你冇呢個意圖,點解要慶祝呢個日子呢?」

發神經!

中華人民共和國 係唯一合法代表中國!

非法的 必須消滅!!

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-9-23 19:02 發表

而家低能鄧炳強講緊慶祝十月十日雙十節,就犯左香港國安法。

咁白痴都講得出,點樣做保安局長??
辛亥革命是中國人民的歷史!
這跟台蛙 敗賊無關……

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-9-23 19:04 發表

中華人民共和國 係唯一合法代表中國!

非法的 必須消滅!!
國民黨勾結日寇出賣國家,全球路人雞知

辛亥革命結束了,佔少數人口的滿洲人統治.
完成民族革命.
實行"五族共和".....藉得記念......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]