• 瀏覽: 6,324
  • 回覆: 101
+2
傘後組織慈雲山建設力量今晚(22日)發聲明宣布解散,指他們已無力前行,即日起停止一切運作。聲明指,解散是如刀割的痛心抉擇,無論前景有多少風

個個諗住無需有任何建樹,理念,只要閙政府就可做區議員?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/680001/傘後組織慈雲山建設力量解散-結束6年運作-稱已無力前行

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-9-23 12:44 PM 發表

多謝曬大家既努力
香港人,加油
請問,
佢地有咩野努力?
有咩野建樹?
對慈雲山有咩野益處?

你支持佢地應該講得出啦。
我看WIKI也不知道她們對慈雲山有咩野益處,除了參選和得個講字。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2021-9-23 01:25 PM 發表

請問,
佢地有咩野努力?
有咩野建樹?
對慈雲山有咩野益處?
慈雲山通宵巴士、通宵過海巴士同港鐵都爭取唔到, 佢有乜建樹?

收足水,準備退休。
可憐手足做晒 CONDOM。

慈雲山我只識十三太保和七鷹

狗閪漢奸

引用:
原帖由 monleegar 於 2021-9-23 12:43 PM 發表
傘後組織慈雲山建設力量今晚(22日)發聲明宣布解散,指他們已無力前行,即日起停止一切運作。聲明指,解散是如刀割的痛心抉擇,無論前景有多少風

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210922/517468091693666304598463.jpeg/Q0-qtV67l7CgAn_NDMg1-TfA96CTbHtDnxIcG58SHBs?v=w1280r16_9
長毛當日都係吊吊做已完🤔🤔

慈雲山曱甴力量

繼馬鞍山之後,慈雲山都想建國?

無錢前行定無力前行呀

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-9-23 12:44 PM 發表

多謝曬大家既努力
香港人,加油
多得佢哋好努力咁爭取立國安法

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-23 01:33 PM 發表
慈雲山我只識十三太保和七鷹
仲有7魔女

又有叛國組織自爆向政權獻媚賣乖

咁既質素,佢地既革命唔一敗塗地都難啦

我都多謝你地一直既努力
如果唔係得你地 我相信都唔會成功爭取倒港區國安法
放心 你地既努力港人睇倒 中央亦給予充分肯定
放心去啦 走左唔好望返轉頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]