• 瀏覽: 4,140
  • 回覆: 76
+11
保安局長鄧炳強接受《星島日報》專訪,警告市民不要在下月10日的「雙十節」,意圖做出將台灣從中國分裂出來的行為,...

一定有班連國語都未講掂既低能仔出黎為菜English送頭。

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/鄧炳強警告勿趁雙十分裂國家-23-條重點規管竊國家機密間諜活動

they do not think about it before action

遲D香港的監獄會出現人滿之患,係時候考慮起一所新的

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-9-23 10:17 AM 發表
送上深圳服刑最環保

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-9-23 10:17 AM 發表
大灣區大把地方,新疆都可以

引用:
原帖由 redsoon 於 2021-9-23 10:41 AM 發表

大灣區大把地方,新疆都可以
外判俄羅斯西伯利亞,益友邦俄羅斯賺外滙
伊朗都得。
北朝又得

咁雙十星期日都要出街架... 

引用:
原帖由 silverseven 於 2021-9-23 10:12 AM 發表
they do not think about it before action
Because cockroaches are low level creature those don't have their brains

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-9-23 10:49 AM 發表
咁雙十星期日都要出街架... 
無人阻止你地禮拜日返基督教天主教教會祈禱告解獻金溝女喎。

成立亞洲第一個共和政體喎
唔值得慶祝都值得紀念呀
否則連中國呢個概念都無啦

既然台灣係中國一部分,點解保安局唔向中央提出請求協助押解陳同佳到台灣受審?

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-9-23 11:27 AM 發表
既然台灣係中國一部分,點解保安局唔向中央提出請求協助押解陳同佳到台灣受審?
你唔洗扮唔知菜English唔認自己係中國人喇。
佢話中國香港男人殺中國香港女人關佢叉事。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]