• 瀏覽: 28,125
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 694 於 2021-9-23 07:23 AM 發表

正確說法是由外國偷番嚟~偷呃拐騙國不是浪得虛名的~
你做乜偷學中文呀??

中國加油

「公開資料顯示,武漢弘芯半導體公司成立於2017年11月,曾被稱為「中國最神秘的晶片項目」,目標是構建中國半導體邏輯工藝及晶圓級封裝先進的「集成系統」生產線,搭配強大的智財IP設計團隊,並以創新的商業模式助推5G和人工智能(AI)的全面普及。」

曾稱投資逾千億人民幣悲劇收場

引用:
原帖由 694 於 2021-9-23 07:23 AM 發表

咪以為邪惡尾國真係正義燈塔,MH37X上面載著幾個大6晶片工程師回國途中出事,可能唔關美國事

引用:

其實光刻技術,美國已100%對大陸封鎖,點偷?

太張揚了吧 ! 弄不好又被白鬼找麻煩

中國應該學吓美國,係荷里活片場彈吓彈吓,當上撚咗月球,呃晒全世界,學吓咩叫偷呃拐騙

引用:

真係偷到都算叻,只怕又係假野厄錢

有機先講啦,
係咪抄我都唔理
總之整到出來生產到咪抵你贏

上次鴻蒙又係,令我失望
以為有架核動力航母,又令我失望

引用:
原帖由 mib04 於 2021-9-23 09:33 AM 發表
「公開資料顯示,武漢弘芯半導體公司成立於2017年11月,曾被稱為「中國最神秘的晶片項目」,目標是構建中國半導體邏輯工藝及晶圓級封裝先進的「集成系統」生產線,搭配強大的智財IP設計團隊,並以創新的商業模式助推5G和人工智能(AI)的全面普及。」

曾稱投資逾千億人民幣悲劇收場
應該學香港企定定喺度,坐定定喺度,乜都唔駛做,等外國施捨

希望佢量產到,唔洗捱貴U

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-9-23 09:13 AM 發表
當中國芯片出庫供應市場時,美國佬,歐盟又會話芯片有後門,要全面封殺,要求所有電子產品必須證明不含有來自中國的芯片。將打壓華為嘅招數用喺中國芯片上。
so funny

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-9-23 07:12 AM 發表
如果有得香港創業版上IPO一定入紙抽
香港創業版係俾垃圾上市既

用半年時間吸納班儍仔錢!

引用:
原帖由 200888 於 2021-9-23 09:50 AM 發表
中國應該學吓美國,係荷里活片場彈吓彈吓,當上撚咗月球,呃晒全世界,學吓咩叫偷呃拐騙
呃人只是一時,現在已經知道美國上月球只係個大話!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]