• 瀏覽: 28,129
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 694 於 2021-9-23 07:23 AM 發表

正確說法是由外國偷番嚟~偷呃拐騙國不是浪得虛名的~
你都係偷番嚟。

引用:
原帖由 694 於 2021-9-23 07:23 AM 發表

咁外國山番偷咗中國四大發明啦仆街。

引用:

想太多

中國加油

引用:

啲仆街偷唔倒就捉孟晚舟,迫中國交岀5G科技,偷呃拐騙國正一撚樣呀!!

大家期待已久的好消息!

引用:

5G,6G通信技術,太空站,055大驅都係偷番來

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-23 06:17 AM 發表
被稱為「光刻機第一股」的北京華卓精科在上周五(17日)於科創板成功過會。據《中國基金報》9月21日報道,華卓精科有國家大基金入股,公司實控人為

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210921/517075486795370496951264.png/nlBZG-6iadB9Zz4sR5sfqhx2x7Sp8yIuwMHAScDBwEk?v=w1280r16_9
中國加油!😊
支持中國!

引用:

美國話人偷5G技術,但美國只有4G!咁叫偷?🤣🤣

希望可以打殘台積電

引用:

呢個時代唔駛咁執著,任何國家都有能力砌超級電腦,邊個能夠利用科技去跑在前端咪冚前浪囉
資優人材本來就注定淘汰庸材架啦
因為吸收左前輩既經驗,後浪冚前浪係理所當然既
放開心扉吧啦

引用:

大陸5G都係偷美國未有既科技

引用:

好過你偷師奶底褲!

呢隻IPO一定好過快手

科技版含大

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]