• 瀏覽: 22,903
  • 回覆: 208
引用:
原帖由 山中雀躍的水管 於 2021-9-23 12:23 AM 發表
繼續坐,坐到死為止
好主意

引用:
原帖由 3848 於 2021-9-23 12:33 AM 發表
痴瘋係抵死,佢父母推個仔做一線漢奸,自己就著草去袋鼠國風流快活,佢哋更加應該要去坐監
早晚客死異鄉

引用:
原帖由 MySamSam 於 2021-9-23 12:26 AM 發表

周小姐放翻出黎啦?
不如撮合佢地, 做對監獄鴛鴦, 一個月見一次, 再生個監獄公子, 30歲先出黎.... 呢套港產片有綽頭

引用:
原帖由 rick852 於 2021-9-22 11:23 PM 發表

有唔少民主派人士因為前年嘅反對修訂逃犯條例示威被判刑,或者因為參與去年35+民主派初選案現正被還押。坐監對住四面牆都難免會懷疑人生,就好似荃灣前區議員岑敖暉就曾經懷疑過自己係唔係「做咗Condom」,畀民主派同路人用完即棄。前香港眾志秘書長黃之鋒尋日(21日)喺社交平台貼文,黃坐過幾次監,過去9個月都喺獄中度過,不過佢最近先悟出要適應嘅道理喎。
前尋日係中秋節,所謂每逢佳節倍思 ...
中國中秋節關你狗事咩。。。。去過美國萬聖節啦....仆街

引用:
原帖由 rick852 於 2021-9-22 11:23 PM 發表

有唔少民主派人士因為前年嘅反對修訂逃犯條例示威被判刑,或者因為參與去年35+民主派初選案現正被還押。坐監對住四面牆都難免會懷疑人生,就好似荃灣前區議員岑敖暉就曾經懷疑過自己係唔係「做咗Condom」,畀民主派同路人用完即棄。前香港眾志秘書長黃之鋒尋日(21日)喺社交平台貼文,黃坐過幾次監,過去9個月都喺獄中度過,不過佢最近先悟出要適應嘅道理喎。
前尋日係中秋節,所謂每逢佳節倍思親,黃都喺獄中寫 ...
佢仲有幾多年坐

河童,初時係會唔適應。
幾個月後會闊咗,
出入就唔痛!

引用:

河童老豆老母終於可以安心嘆世界。

重有30年踎

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2021-9-22 11:48 PM 發表
當初河童威到呢!比黎生捧上天!
捧得越高,摔得越重。

何桂藍呢條臭西
判佢十年八年
坐到佢西都爛

引用:

前尋日係中秋節,所謂每逢佳節倍思親,黃都喺獄中寫 ...
老實講, 就算你三十幾歲坐完監出嚟,你都幾乎無可能可以喺香港立足,大陸一貫做法會畀你走, 但走咗之後就永遠冇可能可以返嚟!
以前嘅香港係一定唔會咁,但係邊啲人逼到香港要變咗咁,好好參透……

引用:
原帖由 ultane 於 2021-9-23 01:05 AM 發表

老實講, 就算你三十幾歲坐完監出嚟,你都幾乎無可能可以喺香港立足,大陸一貫做法會畀你走, 但走咗之後就永遠冇可能可以返嚟!
以前嘅香港係一定唔會咁,但係邊啲人逼到香港要變咗咁,好好參透……
無啦
班友個個都打定輸數架喇

唔見近排條條罪都認罪
諗住嗱嗱聲坐夠哂出黎
就百分之百走佬去外國食住d黑錢過下半世

講得衰啲,個個黑埋黑埋都過千萬,後生既坐十年八年有撚所謂咩

不過年紀大果班應該就老死響監獄囉

引用:

適應左就唔使出黎啦,長註一世🤤🤤🤤😆😆😆😆

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-9-23 12:53 AM 發表
河童,初時係會唔適應。
幾個月後會闊咗,
出入就唔痛!
咁搞話肯定失禁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]