• 瀏覽: 56,604
  • 回覆: 320
+3
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-22 03:29 PM 發表
立陶宛允許台灣地區以「台灣」名義設立代表處引發與中國大陸關係持續緊張。立陶宛國防部建議消費者避免中國手機,稱如已經購買,要儘快處理掉。據英

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210904/510742791291146240071853.jpeg/R2pLK_bXcvwmDVmDSMdF5oemGQq-S6fb1kAi39ZAIt8?v=w1280r16_9
不如話唔好用手機啦

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-9-22 03:56 PM 發表
報佢新聞先好笑,哩類細國,等同廣東市長,日日屌美國一樣。有鬼人理你
江門市長差唔多,可能都唔得

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2021-9-22 05:10 PM 發表
立陶宛有咩產業?
聽講咀炮好犀利,日日開火就可以刷存在感

引用:
原帖由 安迪2000 於 2021-9-22 05:15 PM 發表

江門市長差唔多,可能都唔得
咁系。一個市長日日吵,都要全世界報道。所以話媒體比有錢人控制。。想你知就日日報,雞毛蒜皮都系新聞

不值一提的小國,已經成為美國棄卒。

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-22 03:55 PM 發表
全世界買晒三星
三星手機好貴, 成萬蚊/部!

城市人會知道這是內置功能,每部智能手機也有的。
未開發蠻人會驚嚇點解指紋容貌可以開機,點解手機會有我定位,肯定有妖孽....

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-9-22 03:55 PM 發表
立陶宛平民百姓買ip4都未必買得起
點似得立陶宛貪官有台灣黑金收
吾知喎,立陶宛國民平均收入達到 7~8千蚊月薪。

有冇check下條底褲係咪Made in China?

全國練法輪五通他心通,咪無需任何通訊器材

引用:
原帖由 willy222 於 2021-9-22 03:46 PM 發表
2020年向中國進口貨品為18億美元,最好乜都唔好靠中國,自生自滅啦。
嘩  好多呀

吊,咪國家分配每人一部乂窿
記得年年換

引用:
原帖由 willy222 於 2021-9-22 03:46 PM 發表
2020年向中國進口貨品為18億美元,最好乜都唔好靠中國,自生自滅啦。
18億? 恒指10分鐘交已經多過哂

成個立陶宛有幾多人口丫,得幾百萬人扮乜春丫!有錢買其他先算喇

佢地有冇網絡上網🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]