• 瀏覽: 56,621
  • 回覆: 320
+3
係人都知大陸手機上唔到youtube,你個小國貪平買大陸水貨,仲係度呵支呵咗

不能再監控了所以要發出警告了

引用:
原帖由 montejo 於 2021-9-23 08:03 AM 發表

咁你仲留係中國香港生活?
總之全世界用三星,包括香港

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-22 03:29 PM 發表
立陶宛允許台灣地區以「台灣」名義設立代表處引發與中國大陸關係持續緊張。立陶宛國防部建議消費者避免中國手機,稱如已經購買,要儘快處理掉。據英

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210904/510742791291146240071853.jpeg/R2pLK_bXcvwmDVmDSMdF5oemGQq-S6fb1kAi39ZAIt8?v=w1280r16_9
其實真係一個小丑,人哋唔同你做生意,但無中傷你,一個小國竟然周圍唱人哋,惡意中傷人哋,同美帝做法一樣,又無証據支持,呢啲新聞好悶🥱

引用:
原帖由 古小富豪 於 2021-9-23 08:41 AM 發表

其實真係一個小丑,人哋唔同你做生意,但無中傷你,一個小國竟然周圍唱人哋,惡意中傷人哋,同美帝做法一樣,又無証據支持,呢啲新聞好悶🥱
總之用晒三星手機

傻西年年有今年特別多

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-9-23 08:23 AM 發表
係人都知大陸手機上唔到youtube,你個小國貪平買大陸水貨,仲係度呵支呵咗
中國蘋果手機,可以上youtube的

呢立層狗同澳洲一樣咁衰格

引用:
原帖由 montejo 於 2021-9-23 07:36 AM 發表

係咩?我有部A71剛過保養就壞屏!
咁你就唔好彩咯. 我部 Google Galaxy, Note 2, 同 S6都係用咗兩年左右就釘蓋. 以後都冇再買三星機. 反觀我部華為 Mate 20 Pro, 用咗近三年, 而家仲係新機一樣, 續航力還可以超過一日, 正. 可惜在加拿大買唔到新一代華為.

引用:
原帖由 加燦 於 2021-9-23 09:01 AM 發表

咁你就唔好彩咯. 我部 Google Galaxy, Note 2, 同 S6都係用咗兩年左右就釘蓋. 以後都冇再買三星機. 反觀我部華為 Mate 20 Pro, 用咗近三年, 而家仲係新機一樣, 續航力還可以超過一日, 正. 可惜在加拿大買唔到新一代華為.
我有部華為nova 5T,用咗年幾,仲好順,電兩日一充

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-23 08:48 AM 發表

總之用晒三星手機
其實家陣好多手機都大陸做的,蘋果手機,係咪唔用先

引用:
原帖由 古小富豪 於 2021-9-23 09:04 AM 發表

其實家陣好多手機都大陸做的,蘋果手機,係咪唔用先
不用富士康蘋果,全世界只用三星,
外國:不用三星,呼籲射殺

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-9-23 09:04 AM 發表

不用富士康蘋果,全世界只用三星,
外國:不用三星,呼籲射殺
你買咗三星股票?

日日刷存在感

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]