• 瀏覽: 10,657
  • 回覆: 44
+2
贊成,因為只有特朗普才能使美國疫情人命損失最大化。

美國狗唔係折墮到咁卦,二個黨可以拎得出手嘅都係二條老廢柴,一個傻嘅一個呆嘅,唔通真係咁難搵第二個頂上

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-9-23 12:25 PM 發表
其實差唔多。

根據民調,48%的受訪者表示,他們對特朗普持正面看法,46%的受訪者對拜登持正面看法。拜登民調支持率近期遭遇重挫,49%的受訪者稱對他持負面看法,47%的受訪者對特朗普持負面看法。

最新民調顯示,51%的受訪者認為特朗普比拜登更適合當總統,49%的人則更青睞於拜登。
拜登衰阿富汗走難撒軍,繼而美軍被炸彈襲擊,報復又炸錯人。

走了一個癲的,老特都算明刀明槍砌你,點知而家又來了一個傻的,登神就唔出聲放暗箭跣盟友,好心寒,特朗普原來不太壞。

引用:
原帖由 ron11 於 2021-9-22 03:16 PM 發表
侵侵回歸,正!下次目標係整到尾角死剩70萬人
支持侵侵回歸

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-22 03:00 PM 發表
哈佛大學/哈里斯(Harvard CAPS/Harris Poll)的最新民調顯示,總統拜登和前總統特朗普在美國選民中的支持率不相上下,51%的受訪者認為特朗普比拜登更適合當總統.......

我看特朗普及拜登,一個癲狂,一個痴呆,兩人出任總統都不稱職。反而副總統賀錦麗表現不錯。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202109/21/AP6149420de4b08d3407db8452.html
美國所謂大國總統得啖笑 有儍有老有嫩

因為大家都係精神正常人

之前咪又係過半數換呆登上台
民主真係得淡笑..........投完後悔, 唔係話下屆換咩

尾國媒體幾年都系圍住果兩個老人家哩講

引用:
原帖由 球皇美斯騎住C朗 於 2021-9-23 01:57 PM 發表
一個傻嘅丶一個癩嘅!
寧願要癲?🤔

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-9-22 03:46 PM 發表
老美下屆繼續廢老執政
最其怪香港啲黃屍不嬲都吾like啲廢佬做事,但美國廢佬佢哋特別like吾話奶美都吾信

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-9-22 04:04 PM 發表
拜登同執政黨都根本柒到核爆
做返特朗普做嘅嘢咁使乜選你
美國不嬲行「真一邦扮兩黨,偽民主制」,你真以為佢真係信「民主」?

侵侵回歸

登登瀨C, 今次侵侵仲唔玩大佢? Btw, 各位唔駛搵 Google, Twitter, FB, 全部屏閉晒.

拜登與英國首相見面會上拉稀。_嗶哩嗶哩_bilibili

拜登拉褲子了嗎? - 知乎 (zhihu.com)

附件

FK3316.png(36.58 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]