• 瀏覽: 66,954
  • 回覆: 221
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-22 09:26 AM 發表
中秋節(21日)晚上8時許,當局接獲報案指,一名男子從葵涌石蔭路52號金石樓高處墮下,跌落大廈平台位置。救護員接報趕至現場,經檢查後證實,事主
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210922/517207426383089664650932.jpeg/UgeetCFljJo4u8UJb1a09l4mAkWN0xQ8r4leuoqJXro?v=w1920 ...
判死刑啦⋯⋯
唔重判,點會一街快餐車

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-22 09:26 AM 發表
中秋節(21日)晚上8時許,當局接獲報案指,一名男子從葵涌石蔭路52號金石樓高處墮下,跌落大廈平台位置。救護員接報趕至現場,經檢查後證實,事主
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210922/517207426383089664650932.jpeg/UgeetCFljJo4u8UJb1a09l4mAkWN0xQ8r4leuoqJXro?v=w1920 ...
可能紋咗習種含撚,記者怕犯國安,所以要遮。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-9-22 09:37 AM 發表

自從19年黑暴後多左女仔紋公仔🤔🤔

咪即係呢班撚吊咁既款囉

天使做 keeper

引用:
兩條女好眉好貌生沙虱
卿本佳人 奈何作賊

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-9-22 09:36 AM 發表
而家好多 14,5歲少女要求想食大麻
DKLM ,去加拿大啦

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-9-22 09:36 AM 發表
而家好多 14,5歲少女要求想食大麻
唔怪之得咁多煮人翁去加拿大讀書

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-9-22 09:58 AM 發表
黃C想話跳樓先係時尚
臘腸有無報導係黑警推煮人翁落平台

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-22 09:45 AM 發表
3隻天使,而家的學校教育唔係教育處管理,而係邪教經營似的,咁多在學年齡的出來做天使

係教育,定淫育成功先真呀?
而家唔止做天使,仲做埋販毒

幾隻吸毒雞啫.

引用:
原帖由 觀塘之人 於 2021-9-22 11:17 AM 發表

咪即係呢班撚吊咁既款囉
唔難得HPV廣告揾花柳姜拍啦,原來係拍比黃色小圈子睇😆😆😆

一王三天使
黑暴多行不義必自弊

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-9-22 09:58 AM 發表

師兄中意呢種靚女嗎
見到即軟

整污糟咗個平台

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-9-22 10:00 AM 發表
嗨大咗,幻覺跳樓。又係黑暴免費毒品遺禍。
理大圍城,見到大把靚仔上晒癮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]