• 瀏覽: 66,950
  • 回覆: 221
  • 追帖: 2
+6
墮樓,,毒品。。
明九哂喇。。。🙄

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-22 09:26 AM 發表
中秋節(21日)晚上8時許,當局接獲報案指,一名男子從葵涌石蔭路52號金石樓高處墮下,跌落大廈平台位置。救護員接報趕至現場,經檢查後證實,事主
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210922/517207426383089664650932.jpeg/UgeetCFljJo4u8UJb1a09l4mAkWN0xQ8r4leuoqJXro?v=w1920 ...
冇個好人!

引用:
原帖由 manhong1128 於 2021-9-22 01:40 PM 發表

好多外表仲斯斯文文,只能講世界時代唔同左
唔自愛後悔的都係自己🤔🤔

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-9-22 09:37 AM 發表
毒販點死都係好消息 !
爭在係自己跳定係俾人推落樓

引用:
原帖由 瑪卡 於 22-9-2021 02:16 PM 發表

唔自愛後悔的都係自己🤔🤔
其實我好奇佢地而家紋嘅野睇落似彩繪唔似紋身

一個男人點會咁易跌落街,三條女是否殺手?

死得好

引用:
原帖由 oldbeer 於 2021-9-22 09:51 AM 發表
條女d紋身仲乜要打格?
香港01保護曱甴私隱

引用:
原帖由 manhong1128 於 2021-9-22 14:25 發表

其實我好奇佢地而家紋嘅野睇落似彩繪唔似紋身
我都想問好耐,見有啲後生女手臂,
畫埋啲低能圖案,仲紋到好多,個手臂畫到花曬
真係紋上去架?洗唔甩
後生時仲話懶得意,到三四十歲時就好柒下

一鑊熟,幾好呀

又學人哋門徒劇情

引用:
原帖由 ryan111111 於 22-9-2021 02:40 PM 發表

真係紋上去架?洗唔甩
因為我睇落唔似似傳統紋身咁嘅色

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-22 09:26 AM 發表
中秋節(21日)晚上8時許,當局接獲報案指,一名男子從葵涌石蔭路52號金石樓高處墮下,跌落大廈平台位置。救護員接報趕至現場,經檢查後證實,事主
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210922/517207426383089664650932.jpeg/UgeetCFljJo4u8UJb1a09l4mAkWN0xQ8r4leuoqJXro?v=w1920 ...
嘩,
啲女身形唔錯喎,
一啲都唔肥,
係咪吸毒會冇脂肪㗎??

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-9-22 02:40 PM 發表

真係紋上去架?洗唔甩
所以有條傻西叫阿柒燴歸🤔🤔

一定係大玩4P, 食毒品食到HI咗跌落街啦, 依D人唔死都無用.
當為社會除害

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]