• 瀏覽: 8,009
  • 回覆: 17
本港及台灣多個社交網上群組近日流傳,顯示有路邊的閉路電視拍得1名上身穿着短袖衣、下身僅穿內褲的紅髮女子突然從天而降,直墮到停泊路上的黑色房車上,登時把車頂壓至嚴重凹陷,天窗亦被擊穿。女子事後仍清醒,雙手撐着腰部狀甚痛苦。其後1名身穿長褲的赤膊男子衝至,把女子扶到地上後,曾緊抱及接吻。片段被瘋傳後,由於2人衣衫不整,惹來網民無限聯想,不少人猜測女子是在激情時刻意外墮樓。

唔通只有我關心車嘅主人點辦咩?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/熱爆話題/679657/內褲女墮樓壓穿車頂-半裸男衝至擁吻安慰-網民-激情時刻出事

呢個係雞姐同阿周星馳 食神第二 搞啲高潮出嚟驚死人唔知道佢哋 冇嘢到

危險性行為🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-9-22 08:35 AM 發表
危險性行為🤔🤔
但係刺激

台灣淫,淫到人地車頂都爛埋

無片無真相

引用:
原帖由 中秋怕石頭 於 2021-9-22 09:36 AM 發表

但係刺激
剌激到條腰報癈🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-9-22 10:09 AM 發表

剌激到條腰報癈🤔🤔
睇片唔郁得,應該斷咗尾龍骨

引用:
原帖由 montejo 於 2021-9-22 10:36 AM 發表

睇片唔郁得,應該斷咗尾龍骨
咁嘅 姿勢 直落 按道理應該好傷,唔知車頂 可以 卸去幾多成力🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-9-22 10:56 AM 發表

咁嘅 姿勢 直落 按道理應該好傷,唔知車頂 可以 卸去幾多成力🤔🤔
好彩唔係德國車,片中呢啲車鋼水應該軟好多,不過有機會斷尾龍骨或者移位……無影櫈得幾呎一樣死人

台灣最美的是.............淫

引用:
原帖由 montejo 於 2021-9-22 10:57 AM 發表

好彩唔係德國車,片中呢啲車鋼水應該軟好多
卜野時男生肉棍 拗柴時時有, 跌落樓應該唔多,唔好睇依家好 溫馨 ,條囡 殘癈條仔即飛,傷講都有位曉瘋😅😅

野戰??

情色意外,耐人尋味

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]