• 瀏覽: 7,363
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 IPUser 於 2021-9-21 06:58 PM 發表

每周工作三天
時薪

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-9-21 07:50 PM 發表

時薪
西方人習慣餐飲餐食餐餐清,唔夠還可簽咭早享受

引用:
原帖由 nut30 於 2021-9-21 04:42 PM 發表

黎緊果冬天分分鍾會再凍死班小黃人....脫歐後咩都加..

electricity shortage 加19%
gas shortage 加250%
food shortage又加...超市貨架都是常空...
小黃人呢次真係大L鑊..
你唔好咁講.....好多香港youtuber 成日拍片講超市D 野好平架

恭喜陰割餓死曱甴

引用:
原帖由 nut30 於 2021-9-21 04:42 PM 發表

孤島乜諗資源都無,小黃人難捱啊🤔🤔

引用:

食自由的空氣夠啦,洗鬼食其他野咩

我貼同樣的新聞,

阿邊個即刻撲出嚟,話我抹黑英國。

https://youtu.be/0EYoSmiYcFo

BN括弧O成日有新鮮嘢

小陰得罪毆盟,漁業+搶法國潛水艇,被斷水斷糧很正常。

引用:

有乜咁大鑊,揸著笨柒加個箍移居英國個班,
只是帶錢去救英國經濟,冇錢就會,,,,,,,,

冬天嚟到,睇下幾多移民傻仔又話業主唔俾開暖氣,係fb小鬼

引用:
原帖由 ChatLaw 於 21-9-2021 08:29 PM 發表

你唔好咁講.....好多香港youtuber 成日拍片講超市D 野好平架
講講開又,KOL阿CoCo哥去左英國大半年,仲係日日帶住個囡囡去玩,靠Youtube賺錢,睇黎好難搵工
仲有班黃絲,最初有d知名度,美國佬仍會養往佢地做宣傳工具,但香港的黃媒己執得七七八八,冇人幫佢地宣傳,佢地個品牌價值慢慢消失...... 唉! 仲有冇人記得盲眼維權律師陳光誠?美國佬養左佢一年便踢佢走

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 21-9-2021 10:32 PM 發表
我貼同樣的新聞,

阿邊個即刻撲出嚟,話我抹黑英國。

https://youtu.be/0EYoSmiYcFo
五、六十年前,香港人要寄米、食油返鄉下接濟親友
今年香港人要FedEx米、食油去英國接濟親友

引用:
原帖由 laws168168 於 21-9-2021 10:49 PM 發表
小陰得罪毆盟,漁業+搶法國潛水艇,被斷水斷糧很正常。
絕交,炸斷條英法隧道!

引用:
原帖由 nut30 於 2021-9-21 16:42 發表

羅冠聰話值得的。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]