• 瀏覽: 3,146
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
國外一名女子在TikTok抖音上傳一部影片,揭秘如何用AirPods「偷聽」男友的談話內容,而且還能神不知鬼不覺,讓旁人以為你只是戴着耳機聽音樂。網友

邪惡尾國不愧監控大國,連i瘋AirPods都贈送監聽後門,令監聽平民化,無處不在

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/環球趣聞/679177/抖音用戶示範iphone-airpods-隱藏用途-影片狂破2千萬觀看

懷念過去常陶醉 一半樂事一半令人流淚
夢如人生快樂永記取 悲苦深刻藏骨髓
韶華去四季暗中追隨 逝去了的都已逝去
常見明月掛天邊 每當變幻時 便知時光去
熱賣及精選
好彩香港無Tik Tok 玩
用AirPods係香港就唔洗太擔心了

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-9-21 04:37 PM 發表

吓?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-9-21 04:37 PM 發表

你剛剛放監?

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 21-9-2021 18:16 發表

你剛剛放監?

iphone = 竊聽神器

乎合美國氣質~ 

引用:

中秋黃🐶💩,有計

好似香壇🐶🐷,咁講壇豬就扣分。狗壇🐷對號入座

一早知 其實系列設備的 siri  及 攝影功能  如間諜工具 手錶 手機 電腦 平板

有乜出奇!基本上自己接觸少,其實科技大衆化。

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-21 04:30 PM 發表

國外一名女子在TikTok抖音上傳一部影片,揭秘如何用AirPods「偷聽」男友的談話內容,而且還能神不知鬼不覺,讓旁人以為你只是戴着耳機聽音樂。網友

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210921/516960094273933312189672.jpeg/EZqY-lBi_uAEY1AMvCZgjoqZA9fQneA0Xtmy_l7Zsv ...
所以我從未買過iPhone...我杯葛蘋果!

引用:

我玩緊呢個係咩黎

定你意思香港既Iphone Airpols無得玩抖音?

附件

173b9a02d447760cb30aec3f8fbe5cc.jpg(270.18 KB)

2021-9-21 06:56 PM

一早知

晨早就知丫.........天才 

監控大國

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]