• 瀏覽: 64,950
  • 回覆: 397
+25
愛回家大小姐金句真係好啱比台灣人用,
真係傻 唔係扮架!!!

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-9-21 01:45 PM 發表
台媒周二(21日)首度披露台軍新型二代心戰作業車功能,包括模仿大陸官媒主播報道,藉此勸降解放軍等。台軍今年7月已獲得3輛

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210921/photo/bkn-20210921132331189-0921_00952_001_01b.jpg?20210921133854

唔知有冇茶葉蛋。。。如果冇,就誠意不足

新聞來源連結 ...
配合埋1450,簡直無堅不摧

點解自誇資訊自由嘅台灣,可以咁白痴呢!?🤔

四面楚歌......淡淡野花香.....

為咗貪污巧立名目

勸降解放軍?
車上有「好雙乳胸很台妹」,絕對可以令解放軍軟下來 投降嗎?

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-9-21 01:45 PM 發表
台媒周二(21日)首度披露台軍新型二代心戰作業車功能,包括模仿大陸官媒主播報道,藉此勸降解放軍等。台軍今年7月已獲得3輛

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210921/photo/bkn-20210921132331189-0921_00952_001_01b.jpg?20210921133854

唔知有冇茶葉蛋。。。如果冇,就誠意不足

新聞來源連結 ...
有檳榔西施呀!

蔡賊婆都參軍做西施!
誠意十足呀!!

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2021-9-21 01:55 PM 發表
呆蛙係唔係傻的嗎, 互聯網咁發達,仲有人打心理戰,,,,你阿媽等緊你,你阿爸等緊你,你家姐等緊你,全部响屋企等緊你。
美國賣俾佢地嘅糕科技呀!

應該善用台灣最美麗的風景, 就是"淫"
用台妹勸降

呆灣玻璃心真係打飛機贏L曬無敵

不失為最佳抗共方法,唔駛動用武力又做咗嘢,勸唔到就自己投降搞掂,和平統一。

呆灣省井蛙係咪傻L左呀!

不如煲一大煲茶葉蛋,再開把大風扇,吹啲香氣過去,肯定仲有效。
其實呆灣仲有幾多正常人?

引用:
原帖由 sakurai-K 於 2021-9-21 01:48 PM 發表
呆娃係咪傻x左
智障

低科技功能車,又穿櫃筒底,菜婆下呆灣貪污果然係常態

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]