• 瀏覽: 28,231
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
+3
64 歲都唔化,反中仇中到呢個咁低智,不過都唔意外囉。

疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人員「攬住一齊死」。

警方拘捕一名64歲男子,涉嫌「煽惑他人有意圖而傷人」。警方指早前有人於網上發帖稱自己企圖自殺,疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/679353/慫恿他人自殺及殺官員-攬住一齊死-男網民涉煽惑傷人被捕

要嚴懲

可能覺得住監倉好過住劏房

香討網民?

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-9-21 12:24 PM 發表
要嚴懲
呢件垃圾應該至少會判坐監

捉去打靶

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 夜來人 於 2021-9-21 12:25 PM 發表
香討網民?
我諗係隔離討論區嘅天才多啦,香討大部份人係好理性。

唔駛死既, 有免費飯食添

早就講過, 鼓勵暴力要負上責任的...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-21 12:27 PM 發表

我諗係隔離討論區嘅天才多啦,香討大部份人係好理性。
去乜登行一轉
就唔會覺得奇怪

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-21 12:23 PM 發表
64 歲都唔化,反中仇中到呢個咁低智,不過都唔意外囉。

疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人員「攬住一齊死」。

警方拘捕一名64歲男子,涉嫌「煽惑他人有意圖而傷人」。警方指早前有人於網上發帖稱自己企圖自殺,疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210921/516950392580345856478196.jpeg/yB4fbbOvdBj2Gl6l6043MYuSehqibAfjeR1uB1Mdbgc?v=w1280r16_9 ...
點解條PK唔自己去死?

拉得好,就算你有任何不滿,咁睇唔開咪自行了斷囉,點解要人陪葬,呢啲人心地唔好,一定要嚴懲

係咪叫人姦殺大波華!?

一定要重判遏止呢股歪風。

鍵盤翻頁
左右