• 瀏覽: 28,434
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-21 12:23 PM 發表
64 歲都唔化,反中仇中到呢個咁低智,不過都唔意外囉。

疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人員「攬住一齊死」。

警方拘捕一名64歲男子,涉嫌「煽惑他人有意圖而傷人」。警方指早前有人於網上發帖稱自己企圖自殺,疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210921/516950392580345856478196.jpeg/yB4fbbOvdBj2Gl6l6043MYuSehqibAfjeR1uB1Mdbgc?v=w1280r16_9 ...
仲以為網上世界UP咩都得, 唔識法例嘅, 就唔好學人上網喇.

64 歲又係細路仔??

呢條老坑平時做小販已經逃稅,正仆街杏加橙,必須嚴懲

又係啲on9曱甴

引用:
原帖由 panda707 於 2021-9-21 01:17 PM 發表
係咪64仔呀?近排小見他的硬膠貼
似喎,64仔,64歲

香討都有磚家慫恿人去死
完全唔見香港警察有做嘢

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-9-21 12:51 PM 發表
拉得好,就算你有任何不滿,咁睇唔開咪自行了斷囉,點解要人陪葬,呢啲人心地唔好,一定要嚴懲
仲要靜雞雞唔好話人知, 唔係有可能拉人, 告佢宣揚教唆其他人學佢.

香討都有好多廢佬,文宣後諗住抹籮柚走人,但今次有免費飯食。

64歳老黃屎

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-9-21 12:23 PM 發表
64 歲都唔化,反中仇中到呢個咁低智,不過都唔意外囉。

疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人員「攬住一齊死」。

警方拘捕一名64歲男子,涉嫌「煽惑他人有意圖而傷人」。警方指早前有人於網上發帖稱自己企圖自殺,疑犯留言支持,更鼓吹事主要與政府官員及司法人

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210921/516950392580345856478196.jpeg/yB4fbbOvdBj2Gl6l6043MYuSehqibAfjeR1uB1Mdbgc?v=w1280r16_9 ...
又一隻死曱甴落鑊

黃屍智障不是假的

引用:
原帖由 夜來人 於 2021-9-21 12:25 PM 發表
香討網民?
連登廢人

呢隻老而不講埋呢啲野,抵死

泛人班老野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]