• 瀏覽: 32,516
  • 回覆: 360
  • 追帖: 3
法國的潛艇不好

熱賣及精選
澳洲龍蝦唔夠大隻,肉質粗糙,難以滿足中國人口味

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-9-21 02:17 AM 發表

波音嗰啲算醜聞嗎?
波音嗰啲好似叫空難
當然是醜聞. 冇醜聞就唔會有導致空難嘅垃圾飛機.

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-9-21 01:59 AM 發表

法國和澳大利亞近期因為潛艇協議關係惡化。當地時間20日,澳大利亞總理莫里森表示,為了澳大利亞的利益,自己不後悔取消這筆協議。他表示與英美的軍事夥伴關係更符合澳大利亞的長期利益,他還聲稱:「法國的潛艇只是不夠好。我相信人們會理解,澳大利亞的國家利益是第一位的。」
澳大利亞此前放棄了與法國的潛艇合同,轉而購買英美的潛艇。此舉這不僅激怒了法國,也讓印度太平洋地區的其他國家質疑其和平與穩定。法國政府指責澳 ...
白皮豬🐷冇只好。睇來好快有戰爭。

引用:
原帖由 hkhotdog001 於 2021-9-21 04:08 AM 發表

技術是有高低,舢舨和遊艇用的技術不同,但用途和顧客斬不同。很多野,你做sourcing 的時候已知,評估了自己合適的就落單買。
但你落左單,供應做左一半,你唔要,然後走去另一供應商只因r 到著數。然後就話原供應商唔好。違約已是不尊重合約精神,而自己違約還無恥到番供應商唔掂,呢d 係道德有問題。果然人渣都係會走埋一齊
白皮豬🐷都系背信棄義的。

仍然係利益
講完

引用:
原帖由 大林林 於 2021-9-21 02:17 AM 發表

當初應該唔係佢做總理
呢條友唔係選民選出來的當時因為達頓迫宮當任總理辭任黨領導黨內二選其一才選出莫仔做黨領導並澳洲總理,達頓即是現任國防部長佢敵視所有移民在佢任移民部長期間華人無啖好食。

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-21 02:14 AM 發表

即系有更好的, 又可以Cut美國張單.
如果中國核潛艇可以對外發售。又平又靚。呢個傻仔總統,又會cut美國張單,又會對外宣稱,我一直同中國非常友好。

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-9-21 01:59 AM 發表

法國和澳大利亞近期因為潛艇協議關係惡化。當地時間20日,澳大利亞總理莫里森表示,為了澳大利亞的利益,自己不後悔取消這筆協議。他表示與英美的軍事夥伴關係更符合澳大利亞的長期利益,他還聲稱:「法國的潛艇只是不夠好。我相信人們會理解,澳大利亞的國家利益是第一位的。」
澳大利亞此前放棄了與法國的潛艇合同,轉而購買英美的潛艇。此舉這不僅激怒了法國,也讓印度太平洋地區的其他國家質疑其和平與穩定。法國政府指責澳 ...
見微知著,這條19總理應該係尾腳佬幫忙才能升職,現在係報主人恩,所以什麼也不用理,把澳洲捲進世界級戰爭,佢個名一定會有份。

幾時會厭棄英美核潛艇唔夠好,做價太貴,毀約轉去同中國買平靚正交貨快嘅核動力北斗衛星核潛艇?

佢走

佢越講二

佢講冇句好嘢

咁佢又無講錯核動力潛水艇喎。真係唔係個個有得賣。咦喂!法國有得賣喎⋯⋯

睇悉尼啲forums, 好多本地網民對自己國家呢單毀約不以為然,仲對法國大使返國冷嘲熱諷!真pk. 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]