• 瀏覽: 2,088
  • 回覆: 29
深圳市龍華區某豪宅近日爆出業主集體要求退房(退款),原因主要是開發商在銷售過程中欺瞞買方、亂收品質提升費、利用學位營銷及

精精地 你哋唔喺度搞事!唔可以維權, 總之你哋唔啱
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 0920_00952_001.html

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
熱賣及精選
膠樓(業) 主發現

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-9-20 04:59 PM 發表

膠樓(業) 主發現
其實香港都有交樓貨不對版,係啲五毛敏感啫

見到樓價跌就輸打贏要。

周邊配套好似幾好

附件

longhua.jpg(71.16 KB)

2021-9-20 05:08 PM

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-9-20 05:03 PM 發表

其實香港都有交樓貨不對版,係啲五毛敏感啫
鼻敏感?!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-9-20 05:08 PM 發表

鼻敏感?!
屎眼敏感

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-9-20 05:08 PM 發表

鼻敏感?!
其實貨不對版好出奇咩?毛毛你話呢

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-9-20 04:47 PM 發表

深圳市龍華區某豪宅近日爆出業主集體要求退房(退款),原因主要是開發商在銷售過程中欺瞞買方、亂收品質提升費、利用學位營銷及

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210920/photo/bkn-20210920094519965-0920_00952_001_01b.jpg?20210920104241

精精地 你哋唔喺度搞事!唔可以維權, 總之你哋唔啱: ...
又生事,
分明又是境外勢力在搧動

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-9-20 05:12 PM 發表

屎眼敏感
失敬失敬

其實係為後市有關想攞返啲現錢 應願X服輸

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-9-20 05:47 PM 發表

其實貨不對版好出奇咩?毛毛你話呢
黃店特徵?!

之前恆大又係咁,青島又係咁,而家深圳都係咁
個個係度維權維權,好明顯係外國勢力啦
為左自己層樓可以破壞社會和諧嗎?

不懂感恩,只識得搞破壞,個個都維權破壞社會秩序

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-9-20 05:51 PM 發表

黃店特徵?!
講緊樓 又關黃店事

買樓花是有風險的,如果唔想中伏,可買現樓,必要時揾埋驗樓師一齊,睇完才做決定

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]