• 瀏覽: 29,531
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
睇歐盟做狗重好笑
歐盟都唔係第一次比美國佬賣朱仔啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-20 02:36 PM 發表

簡單來說........暗地裡想給澳洲核武器............!!
假如澳洲成了西方在亞洲的軍事前哨站.........日韓的價值就很低.........何況人家視日韓為次一級盟友...!!
美國佬自己解禁........咁北韓/伊朗都可以買.........
美國威脅大好多

比班癲佬有核武

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-20 03:31 PM 發表

比中國反制裁應該幾辣,睇歐盟幾著緊要中國撤銷制裁就知啦
冇架啦..........民主政治就一定係玩拖+陰9

大陸真係唔好理.........做好自己就穩贏

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 08:46 AM 發表

澳洲同中國對抗.........也用不上核潛艇.........!!
什麼情況才需要核潛艇..........就是跨洋戰鬥........例如去大西洋海域........!!
澳洲距離中國太近..........用不上核潛艇..........白花錢....!!
核潛艇是越洋戰鬥.......遠距離打擊艦隊為主........!!
美國想攪大陸, 又唔想用自己錢, 咪賣武器比澳洲lor痴呆登點會諗到咁複雜

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 10:50 AM 發表

拜山唔一定痴呆.........即使是痴呆.........希拉里這幕僚也不傻.......!!
在奧黑時代.........拜山與希拉里關係密切........是曾經的老戰友.......!!

假如美國真心想借澳洲打中國.........也用不上核潛艇.........根本用不上.....!!
退一萬步來說.....即使打上核戰........澳洲這點水平也幫不上......還不如 ...
澳洲狗個名都唔記得+美媒都話佢痴呆lor

希拉里這幕僚也不傻<===阿富汗錯9晒+玩核擴散
重要以為好叻咁跪低打電比習大大...........點之大巴大巴, 重話班幕僚唔傻???

做唔夠1年柒幾鑊
不你講佢地有咩決策係成功???

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 11:05 AM 發表

難說.........!!
阿富汗錯不在拜山.........主要問題是執行上出問題........加上軍方有貪污包含其中.....!!
說白了.....軍方高層因為個人利益......不想在阿富汗撤軍.......因此想破壞事件的進行...!!

非要說核擴散.......那麼就同朝鮮有點關係.....!!
澳洲買核潛艇曝光前........朝鮮試驗巡航導彈..........這絕 ...
即係下面班幕僚廢啦
總係3軍c令大晒............佢管唔到又係廢

撤軍都唔同盟友單聲總統廢到hihi
咁大鑊1個幕僚都唔炒

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 11:18 AM 發表

最大疑點是G7時定下購買核潛艇.........法國竟然不知道.......!!
G7才多少國家..........當時邀請了韓國.......印度及澳洲參加.....!!

法國情報部門什麼都不知道嗎..........感覺不對呀....!!
無理由在這樣的場合.........法國一點風聲都收不到.........要在6個月之後才知道.......!!
真係搵鬼信呀....... ...
有核不擴散條約wor...........
法國遵守反而做左傻仔wor, 法國一早核潛技術lor

伊朗自己生產自己用都比美國制裁啦

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-21 11:23 AM 發表

民主病毒,總統根本只是代言人,同香港小姐差不多啦。真正老細係大資本。
咁多鑊都冇炒幕僚

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-21 11:24 AM 發表

anglo saxon 想搞核競賽,拖死中國。不過大陸聰明的狠,核力量只要保證足夠夷平美帝和澳洲就可以了。
美國呢單堅柒............
比伊朗+北韓呢d癲佬有核武美國就危

之前中美談核問題重話叫大陸一齊減核武........轉頭美國就解禁賣

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 11:31 AM 發表

這就是美國想創造談判籌碼............阻止中國增加核彈數量為目的.........!!
所以中國一定要加緊增加核彈數量去到2000以上..........否則就會有亡國風險.....!!
咁家下美國賣
咁有西談判籌碼咩

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 11:40 AM 發表

你真傻..........發動核戰的罪名.........即使流氓的美國也不幹......!!
在歷史長河留下這臭名..........子子孫孫真有夠受........!!

只要你有足夠的核彈.........人家就不會用武力.........蘇聯是最好例子.....!!
要足夠的多.......美國才會真的怕........否則直接揮軍炸到毛都無剩........!!
美國大把罪名+臭晒啦阿富汗屈d平民話ISIS-k...…..

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 11:43 AM 發表

美國可能會說..........你想我不賣澳洲也成.........你要限制核彈數量在100以下...!!
問題是中國一直沉默...........美國乾着急........其他小弟與中國關係近期又不好.....!!
低9能.......美國搶單, 賣野比澳洲關大陸咩事
美國就同d盟友關係不好lor

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-21 11:50 AM 發表

引發核戰..........是萬惡的罪名..........死亡人數可以達到幾十億人口........!!
誰都受不起這罪名.........除非可以短時間獲勝.........否則不會這樣玩....!!

欺負這樣的小國........幾十年之後就無事.........你看看越南就明白....!!
但核戰是人類存亡問題...........完全不一樣....!!
咁全世界係得美國用過原子彈 lor

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-21 11:51 AM 發表

條畜生幫美帝洗白。
我知呀 重要扮能晒中立果隻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]