• 瀏覽: 53,987
  • 回覆: 273
+10
引用:
原帖由 19611691 於 2021-9-20 02:33 PM 發表
澳洲將自己放到核戰戰場,極其愚蠢,為的只是美國第一,跟自己國民全無關係。
所以跟本對澳州冇益,完全係莫里森西人至上主義發作搞事

西方班傻仔依家凡事都講到同中國有關, 無左中國佢地已經過唔到日子

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-9-20 02:10 PM 發表
今次既冇日韓,也冇歐州,反影純英血統先係盟友
冇錯,只要一旦有分歧,美國就會有殺手鐧,同文同種優先,本來想預道友多,但可能就嚟大選,唔確定咩環境,都係唔好搞了,所以法國佬被排擠在外。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-20 02:36 PM 發表

簡單來說........暗地裡想給澳洲核武器............!!
假如澳洲成了西方在亞洲的軍事前哨站.........日韓的價值就很低.........何況人家視日韓為次一級盟友...!!
要澳洲引入核武問過民意先啦,
澳洲人反核重厲害過日本人,
引入核武即係政府向民意對著着幹,
即時引爆自己同所屬政黨嘅前途,
邊個敢去做?
依家連浪費二億幾美金做法潛前期工程都俾國內炮轟連連,
咁嘅民主政府點引入核武呀?
😏😏😏

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-9-20 03:01 PM 發表
西方班傻仔依家凡事都講到同中國有關, 無左中國佢地已經過唔到日子

好似香港啲傳媒早前一樣,咩同新冠疫苗有關咁,連人畀人打荷包都想話曾接種疫苗一樣咁滑梯。

屎眼同盟

引用:
原帖由 rigby 於 2021-9-20 02:25 PM 發表

法國人一直跟黃俄共狗眉來眼去,
做兩面人收兩邊好處,
如果英美澳能忍,
遲早黃俄土匪也會向法國人動手!

https://newtalk.tw/news/view/2021-09-18/638533
國防部與法國幻象戰機簽署技術支援協議!王定宇:有效捍衛台海安全
王定宇??

時間管理大師!!
才幹過人!!

做狗的無好下場的

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-9-20 02:10 PM 發表
今次既冇日韓,也冇歐州,反影純英血統先係盟友
anglo saxon 先至係美國英國既根...

英國佬脫歐嗰日就已經正式跟歐盟反面㗎喇🤭

澳洲妹應承咗同法國佬去開房,途中遇到美國佬強行拖澳洲妹去咗酒店屌咗先算,乜老唔老友老啫,話撚之你死!美國優先。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-9-20 02:32 PM 發表
這只是歐洲的想法...........在中國來說是危險的存在.........!!

澳洲現在買的潛艇是核動力..........要明白核動力代表什麼........!!
除非澳洲要當世界海上軍事強國...........否則根本無必要購買核動力潛艇....!!
在澳洲周邊國家.......沒有一個國家有核武........!!

簡單來說........澳洲未來可能會參與中東 ...
落得水都要3,5,7年 有得笑狗咬狗骨, 笑左先
可能下年已經世界大戰,
中國好多人都認清事實終需一戰, 爭在打人先定比人打先

呵呵

法國佬真係好無面

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]