• 瀏覽: 7,089
  • 回覆: 112
引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-9-20 09:59 AM 發表

第二波核打擊🤔🤔
美國奉行美國優先
不會接受第二
肯定是首發第一波

熱賣及精選
中俄都有核武
這跟人說我有槍無分別

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-9-20 10:06 AM 發表

中美俄三國也有自動報復系統, 最後齊齊核彈大曬冷, 地球炸到變星塵
頂多三國互毀,人類肯定繼續生存落去,全球有機會死七至八成人口

巧驚驚

美國在新冠抗疫和阿富汗撒軍,暴露了極差的動員力和策劃力,還有什麼勝算打中、俄、朝任何一國

美國優先滅亡

挑,阿富汗都攝唔到,仲話中俄?!

若果核彈被攔截, 照計會係射核彈的潛艇全部人員死先

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-9-20 09:53 AM 發表

美國核力量夠一次過滅中俄
華夏半次就滅老美

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-9-20 09:53 AM 發表

美國核力量夠一次過滅中俄
減條L咩,個啲軍第一時間會通知中國先發制人啦,仲唔會幫啲傻L老美總統㩒掣

怕死排行榜, 有錢人排第一.....

普京㩒制美國消失

美國佬嚇鬼,美國打既仗全部都系無能力打到你本土既,美國先咁勇。但中俄有咁能力。未話核武,就算平常導彈。美國都輸唔起。咁鬼多有錢佬。有錢佬又集中。

剩係俄國,美國都搞唔掂,仲講中俄朝?唔怕笑大人個口。

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-20 09:12 AM 發表

中美俄核武競賽白熱化、朝鮮半島核危機升溫之際,美國海軍上周六(18日)公布,一艘戰略核潛艇前一天在佛羅里達州水域,成功接

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210919/photo/bkn-20210919020254172-0919_00992_001_01b.jpg?20210919232506

真係唔係睇死佢,美國人不論軍人富人都身驕肉貴,最冇犧 ...
美國以為中俄兩個都冇,自high

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]