• 瀏覽: 107,788
  • 回覆: 787
  • 追帖: 5
+20
引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-22 01:39 PM 發表

哈哈,死左咁多人,一句有責任就當無事發生,這就是中國現有的國情。

黑牧師死撚咗啊宜家!離L晒罩,曱甴飛去邊?搬籠門你最叻

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 pugbb 於 2021-9-20 05:17 AM 發表
  (星島日報報道)英國香港基督教會日前宣布,曾遭《大公報》點名批評的反修例牧師楊建強,於九月十五日染上新冠疫情離世。去年五月,楊建強曾與部

(星島日報報道)英國香港基督教會日前宣布,曾遭《大公報》點名批評的反修例牧師楊建強,於九月十五日染上新冠疫情離世。去年五月,楊建強曾與部分教牧發表《香港2020福 ...
呢件黃畜牧師抵銀死!連耶穌都睇唔過眼要呢件黃畜甲甴偽牧師填命!落地獄搞光時革命啦!

班手足點睇?

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-24 09:14 AM 發表

低能仔,現在不是還了嗎?還有低能狗主子雷曼的錢還清了嗎?
還乜呀,天才? 家下爆,搵咩還?

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-9-24 07:12 AM 發表

黑牧師死撚咗啊宜家!離L晒罩,曱甴飛去邊?搬籠門你最叻
人都死左仲拎出黎講,廢藍仲自命清高

引用:
原帖由 食指 於 2021-9-24 01:52 AM 發表

on9仔,你踢爆什麽?根本就係個個都知嘅世界現實。
提出世界範圍其他人嘅例子作比較,係要你認清事實,莫非我又要話“踢爆你辦傻仔對民主燈塔嘅幻想“?
全世界正常人都唔會糾纏這種歷史而會放眼現在及將來,所以人地進步,你地班傻西注定食屎。
嗱,係你話係人都知架炸!

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-9-24 12:18 AM 發表

到今日居然仲有人真心信班紅衛兵係信老毛.
你又信老毛, 我又信老毛, 咁佢地點解要武鬥?
你估好似班黃撚咁柴娃娃? 人地開坦克架.

即係十字軍東征, 一個唔該滅左東正教既東羅馬帝國, 真係為左上帝?
老新同十四, 你又拜關公, 我又拜關公, 咁打條撚?

如果大家都真係信老毛, 老毛講一句就罷手啦.
呀係, 你會以為老毛無講過都唔奇, 畢竟咁既智商...
Exactly 咪即係所謂外部勢力,搵鬼信,不攻自破

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-24 11:27 PM 發表

衰人死咗都俾人屌,死漢奸!

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-24 11:29 PM 發表

Exactly 咪即係所謂外部勢力,搵鬼信,不攻自破
所謂既外部勢力,係包括佩洛西喎。

有D 戇鳩仔邏輯同小學生差唔多。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-24 11:27 PM 發表

留英中美肺。。。幾好。。。死左就真系永遠自由

曹婕the next one

死完咁多日復活未? 未就證明係假木屍。

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-9-25 07:17 AM 發表

留英中美肺。。。幾好。。。死左就真系永遠自由
算吧啦,私煙姐夠投向毛主席懷抱,繼續永恆獨裁說了算既國度,真幸福!

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-9-24 11:57 PM 發表

衰人死咗都俾人屌,死漢奸!
你依d人又想危害國家安全,分烈國家?
何謂漢奸?  西藏,新疆,東北唔係中國人嗎?
漢奸? 漢人大撚曬呀?
國安仲唔做野?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]