• 瀏覽: 67,400
  • 回覆: 787
  • 追帖: 5

熱賣及精選
又話好安全?染疫都係小事?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-20 05:40 AM 發表

人 死 唔 想 抽 水

希 望 你 下 世 做 個 能 分 便 是 非 對 錯 的 人

再 講 返 修 例, 一 條 為 左 拉 刑 事 逃 犯 的 法 例, 何 罪 之 有 ?

你 地 自 以 為 香 港 的 法 律 比 大 陸 優 秀, 就 可 以 唔 比 人 地 拉 逃 犯 ?

好 好 反 省 吧.
政治洗腦係麻煩啲...

(師兄, 你係咪金鷹?定係另一位會員?)

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-9-20 05:17 發表

(星島日報報道)英國香港基督教會日前宣布,曾遭《大公報》點名批評的反修例牧師楊建強,於九月十五日染上新冠疫情離世。去年五月,楊建強曾與部

(星島日報報道)英國香港基督教會日前宣布,曾遭《大公報》點名批評的反修例牧師楊建強,於九月十五日染上新冠疫情離世。去年五月,楊建強曾與部分教牧發表《香港2020福 ...
英國啲疫情幾勁,相信佢都打齊針都要死

死去英國死在英國!
恭喜恭喜

去了烏托邦!

引用:
原帖由 馬路G友 於 2021-9-20 06:05 AM 發表

又係共九武漢肺炎害人。
黃屍狗客死異鄉的消息,
絡繹不絕!

神的呼喚

恭喜

新冠疫情離世

黃蓄又有嘢拜

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-9-20 05:17 AM 發表

(星島日報報道)英國香港基督教會日前宣布,曾遭《大公報》點名批評的反修例牧師楊建強,於九月十五日染上新冠疫情離世。去年五月,楊建強曾與部

(星島日報報道)英國香港基督教會日前宣布,曾遭《大公報》點名批評的反修例牧師楊建強,於九月十五日染上新冠疫情離世。去年五月,楊建強曾與部分教牧發表《香港2020福 ...
真係陰豬囉

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-20 05:40 AM 發表

人 死 唔 想 抽 水

希 望 你 下 世 做 個 能 分 便 是 非 對 錯 的 人

再 講 返 修 例, 一 條 為 左 拉 刑 事 逃 犯 的 法 例, 何 罪 之 有 ?

你 地 自 以 為 香 港 的 法 律 比 大 陸 優 秀, 就 可 以 唔 比 人 地 拉 逃 犯 ?

好 好 反 省 吧.
所說甚是

逃犯死不足惜!

係咪去嫖妓中了招?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]