• 瀏覽: 40,695
  • 回覆: 407
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 95折 於 2021-9-19 05:15 PM 發表

日本是中國不可缺少的一部分
堅決打倒日獨
港女點算 ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-19 05:00 PM 發表

可能秦始皇帝時代,徐福及三千童男童女到訪日本一事,並非神話傳說。
當然 ! 日本唔止有徐福村仲有徐福像 !

唔洗客氣,日本人同中國人並無關係。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-19 05:08 PM 發表

國 內 的 朝 鮮 族 同 韓 國 人 血 緣 相 近
語言都一樣

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-19 05:24 PM 發表

唔洗客氣,日本人同中國人並無關係。
日本廢左漢字先  

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-9-19 05:26 PM 發表

日本廢左漢字先  
我都想。

南韓學者快d走出黎反對啦,日本人應該是南韓人後代才對!

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-19 05:27 PM 發表

我都想。
ばかやろう

NO NO NO, 其實應該係韓國人後代先岩

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-19 05:00 PM 發表

可能秦始皇帝時代,徐福及三千童男童女到訪日本一事,並非神話傳說。
不嬲都係歷史,你竟然當佢係神話,你野史丶神話都分唔清

已經證實左好多千年. 仲需要研究?唔同你以為日本人係歐洲後代?笑左

徐福當年真開心, 中出N個童女

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-9-19 04:54 PM 發表

日本研究團隊9月18日在美國科學雜誌上提出新學說,認為現代日本人可能是中國漢族等東亞民族的後代。這意味着古墳人可能為現代日本人(1945年至今)的直系祖先。

據日本《朝日新聞》9月18日報道,日本金澤大學和鳥取大學等學術機構構成的國際研究團隊9月18日在美國科學雜誌《science advances》上發表論文,在分析石川縣金澤市發現的約1500年前古墳時代人骨的DNA過程中發現,古墳人DN ...
5000年前是一家

中國早已有歷史說秦朝派人去日本

中國應考慮歡迎日本回歸,實行一國兩制,中國人可以最少娶兩個日本妹做老婆,日本男就咪洗旨意娶中國妹做老婆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]