• 瀏覽: 32,420
  • 回覆: 6
+4
引用:
原帖由 子靈 於 2021-9-19 05:57 PM 發表

呆灣有咩唔得, 蔡英犬都用專機走私煙, 呆灣疫苗就更加不在話下
大陸國情係點,你真係唔知架喎!

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-19 08:38 PM 發表

既然你咁有心得請透露多D...
最緊要唔好齋噏...攞出證據......
我支持你㗎..!!
國情都唔知仲學人做五毛?你有無搞錯
國情梗係大陸搵,得閒多些返大陸了解下大陸發生緊咩事,特別係一班廢藍,仲留戀90,00年代香港同大陸關係?
算,難得封關香港有安靜日子,北上唔到,上網都識呱? 又做申手黨? youTube 打"城中村風景", 大陸既少女,國情就一清二楚,當然係冰山一角。 再多些風景就自行搵啦,細路!

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-19 11:10 PM 發表

你寫一大堆嘢...你都攞唔到證據....有沒有台灣的以錢代罪??你又唔講....
雞....全世界都有...不要以你的偏執...認為只有中國獨家生產....
你要為台灣洗白....不如認真D...搵一搵大陸嘅新聞....有沒有台灣這樣的...
我以為你講大陸無少女雞

如果講到大陸坐監,大陸成日都有收錢代坐監廣告,最搞笑有左又唔坐得監,無所不有,有乜咁奇? 都係怪你不清楚國情。

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-20 12:13 AM 發表

你講嘅嘢我信嘅...但係要攞證據囉...
冇實質證據支持鳩up冇撚用.....
有冇新聞呀???毒果發農工都冇問題...
冇證據你就食屎啦...
范冰冰科完水咪唔駛坐監囉

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-20 08:23 PM 發表

你呢D咪歪曲事實囉....
唔好話大陸....香港只要你補回稅項並繳交罰款一X樣唔使坐.....
你究竟識唔X識㗎.......
再舉過其他例子啦X頭........
exactly 香港,大陸你又唔講?

九唔搭八玩針對台灣係無意思。

台灣你試下殺個人黎睇,睇下比幾錢可以唔駛坐監?
最後都係睇官判。 瞞稅都有咋騙成份,點解最後賠錢了事?

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-21 01:41 AM 發表

即刻打撚爆你塊面
完全唔理前因後果

都係個句,你去台灣殺個人交抵罰款,大搖大擺返到香港先有說服力。

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-21 01:52 AM 發表

我都唔明白....先前同你討論緊呢個內容......
無啦啦你又扯上台灣....九撚唔搭八
你正正經經答咗我問題先啦.....
呀,講唔掂又拎番之前既post,我咪認一場誤會,我以為你話大陸無少女雞

我咪答左你大陸一樣有比完錢唔駛坐監。
但你講到台灣有錢就咩罪都可以走數,咪大錯特錯。

如果我誤會你意思,無問題,你講就得,台灣當然唔係咁。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]