• 瀏覽: 32,520
  • 回覆: 91
+4
引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-9-19 08:34 PM 發表

毒你老闆
做乜咁激動, 你有份作架。 定你老母係主角??

呆灣最美麗的,永遠是淫😂

一睇標題就估台灣😂

呆灣淫

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-9-19 05:49 PM 發表
竟然可以比錢代替坐監?咪等於叫雞?
呆灣春光無限好。

呆灣桃色案一向可以用錢攪掂,所以成件事係商業糾紛。

又係最美麗的風景

引用:
原帖由 dragontigergate 於 2021-9-19 06:01 PM 發表
又係台灣,自民進黨掌權,越來越多這些咸濕案件
城邦刀有免費天使.唔好笑人.

一睇就估到係呆灣

條女都應該有罪先啱

又係台灣......

引用:
原帖由 law31 於 2021-9-19 08:38 PM 發表

既然你咁有心得請透露多D...
最緊要唔好齋噏...攞出證據......
我支持你㗎..!!
國情都唔知仲學人做五毛?你有無搞錯
國情梗係大陸搵,得閒多些返大陸了解下大陸發生緊咩事,特別係一班廢藍,仲留戀90,00年代香港同大陸關係?
算,難得封關香港有安靜日子,北上唔到,上網都識呱? 又做申手黨? youTube 打"城中村風景", 大陸既少女,國情就一清二楚,當然係冰山一角。 再多些風景就自行搵啦,細路!

🌚毒果報淫邪事👹 真係物以類聚🥶

搞未成年少女都只係判坐幾個月,有冇搞錯!

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-9-19 10:45 PM 發表

國情都唔知仲學人做五毛?你有無搞錯
國情梗係大陸搵,得閒多些返大陸了解下大陸發生緊咩事,特別係一班廢藍,仲留戀90,00年代香港同大陸關係?
算,難得封關香港有安靜日子,北上唔到,上網都識呱? 又做申手黨? youTube 打"城中村風景", 大陸既少女,國情就一清二楚,當然係冰山一角。 再多些風景就自行搵啦,細路!
你寫一大堆嘢...你都攞唔到證據....有沒有台灣的以錢代罪??你又唔講....
雞....全世界都有...不要以你的偏執...認為只有中國獨家生產....
你要為台灣洗白....不如認真D...搵一搵大陸嘅新聞....有沒有台灣這樣的...

台灣真係好過癮犯法比錢就唔洗坐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]