• 瀏覽: 30,248
  • 回覆: 249
  • 追帖: 3
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-9-21 12:21 PM 關閉
猿蟈蛹含🩸噴人!!!問題的根源在於尼條仆街蛹「三觀不正確」此人叻極有限!!!浪費了祖國幾百萬獎金!!!

熱賣及精選
美國死口唔會認......

美國國姓:賴

引用:
原帖由 95折 於 2021-9-19 05:15 PM 發表

蝙蝠唔係來自中國, 但俾中國人食左
呆灣腫桶菜婆去邊食蝙蝠湯?

引用:
原帖由 alipaopao 於 2021-9-19 05:28 PM 發表

你話菜腫桶?
👍

引用:
原帖由 95折 於 2021-9-19 05:15 PM 發表

食你老尾,中國人唔食蝙蝠。

引用:
原帖由 liuche01 於 2021-9-19 07:31 PM 發表

袁教授獎已攞
個獎同新冠肺炎冇關連
猿蟈勇以前咬住武漢發生新冠肺炎跟中國人食嘢味有關已衰通街!十幾年前去過東南亞老撾柬浦寨市塲上見到野味好多

引用:

🤔未必是吃蝙蝠...可以是被蝙蝠咬...

美國拍咁多蝙蝠🦇俠、吸血鬼🧛‍♂️個電影🎬
有可能班拍攝者比蝙蝠咬到自己感染了唔知道...

所以中國人有一句名言:「不要拿食物來玩」😂
煮熟吃就無事!當消毒殺菌!
但玩到被咬就唔好了!

引用:
原帖由 top11 於 19-9-2021 17:36 發表

我想知會唔會老屈中國話呢隻蝙蝠係中國造出黎?
中國人假扮蝙蝠

美國蝙蝠

引用:
原帖由 1000day 於 2021-9-19 04:37 PM 發表

彭博社報道,科學家發現,老撾北部石灰岩洞內蝙蝠身上的冠狀病毒,與造成人類大流行的新冠病毒有一個關鍵的共同特點,使科學家更接近找到新冠病毒的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210919/516245198162890752924130.jpeg/ckWgNHsZD2jCYXBy6Q14PkKS6pTb4zKzkGLAlJBiwJQ?v=w1280r16_9 ...
病毒跟本來自歐美實驗室

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-9-19 04:54 PM 發表

無奈奸邪妖獸只愛政治炒作,不愛科學求證。對奸邪妖獸而言,「中國」兩字即是「有罪」代名詞。
總之就China, China, China

反共係手足人生目標,共產黨倒台係手足既夢想。

美國肺炎 濫殺無辜!!! 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]