• 瀏覽: 2,432
  • 回覆: 47
屬民主派陣營的職工盟啟動解散程序,主席黃迺元確認職工盟執委會早前通過解散決議,將於下月3日召開特別會員大會表決,他稱隨著教協、石牆花等相繼

建設與破壞之分

勾結外部勢力顛覆國家李渣人最落力!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/678725?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

黃皮白心,人模狗樣才是原罪,仆街黃畜!

系議會一樣有建制批評政府啊。。佢地都無事。。你反對派唔系指出問題,而系要政府落台你上。咁唔系唔得,系要你革命,革命系要有輸贏,輸就唔好賴。比你贏你得天下。

引用:
原帖由 Island-Man 於 2021-9-19 04:51 PM 發表
黃皮白心,人模狗樣才是原罪,仆街黃畜!
黃狗配白狗=雜種狗先係原罪

多謝曱甴努力爭取,冇暴動就冇今日!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-9-19 05:03 PM 發表
系議會一樣有建制批評政府啊。。佢地都無事。。你反對派唔系指出問題,而系要政府落台你上。咁唔系唔得,系要你革命,革命系要有輸贏,輸就唔好賴。比你贏你得天下。
革命會人生更精采

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-9-19 04:25 PM 發表
屬民主派陣營的職工盟啟動解散程序,主席黃迺元確認職工盟執委會早前通過解散決議,將於下月3日召開特別會員大會表決,他稱隨著教協、石牆花等相繼

建設與破壞之分

勾結外部勢力顛覆國家李渣人最落力!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/678725?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
原罪只係佢自己講,佢地自己做過咩心知肚明

臨終都仲要屈政府一鑊,制造社會矛盾

細路仔玩遊戲
咩啟動程序
打機打上腦
解散咪解散囉,
洗唔洗最後十秒倒數呀

對自己不斷搞事破壞隻字不提永遠用打壓來轉移視線

政府應對勾結外部勢力的組織、個人的不法財產非法所得充公。不准分錢!

犯左法解散就想當冇事?
曱甴思維真神奇
200幻+1曱甴去L哂邊?
冇出黎上街遊行支持下手足?

支持鄧sir繼續調查 累肛聞。

國父革命都要十次才成功,你班曱甴就只想一步登天。唉!只能說都是少爺兵(無能用)。

引用:
原帖由 CHLO(賤佬) 於 2021-9-19 05:36 PM 發表
國父革命都要十次才成功,你班曱甴就只想一步登天。唉!只能說都是少爺兵(無能用)。
都撈了唔少錢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]