• 瀏覽: 61,118
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-9-19 11:34 AM 發表
朝早7點幾 剛開舖就去廁所 返工蛇王嘅重要性
會唔會條女有第六感, 預知能力?借尿遁!!

引用:
原帖由 -man 於 2021-9-19 11:35 AM 發表
兇徒自稱係香討藍屍五毛,係青山偷走出來
無法, 青山床位緊張, 要放人釋出床位, 招呼新症!!

引用:
原帖由 -man 於 2021-9-19 11:41 AM 發表

D藍屍五毛去哂青山,床位緊張,未治療好就要走 😑
佢哋要出嚟投票呀;青山院長敢唔放人咩?!

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2021-9-19 11:42 AM 發表
藍畜廢佬冇得上去大陸叫雞,搞到越來越癡線,真恐怖
係架;唔性侵, 兩女已經偷笑!!

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-9-19 11:48 AM 發表
會否可能菠蘿包無菠蘿,雞尾包無雞肉。
如果係, 應該去搵把關者檢舉先啱~

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-9-19 11:48 AM 發表

黐線嘅經常清醒番就自首
可能犯事嗰刻, 妖邪上身驅使!!

引用:
原帖由 羽翼殺手 於 2021-9-19 11:54 AM 發表
儍人真係要避
平時行街, 一定要保持social distancing.

引用:
原帖由 Roberts 於 2021-9-19 12:02 PM 發表

宜家都應該要咁,所有嚴重精神病應該要人道毀滅,佢地個腦壞左,生存已經無意義,仲危害到他人
將班精神病人, 放逐去南海殖民, 得唔得??

引用:
原帖由 textxt 於 2021-9-19 12:06 PM 發表

多撚謝啲法律第二既黃絲。
你快啲移居「前海」, 嗰度十分安全~

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-9-19 12:12 PM 發表

呢類突發事件,一般人無預計會發生在自己身上,一刀斬落黎都係半秒之間,要腦部同動作反應極快先得。
依家出街碰到疑似傻人機會大左,自言自語,行為怪異,怪叫,精神異常等等等等…………,一出街點都會遇到幾件。
搭巴士, 更加要小心;佢哋兩蚊搭車, 周圍爬爬走!!

引用:
原帖由 unico 於 2021-9-19 12:15 PM 發表
香港好多人精神問題又唔睇醫生食藥穩定情緒,經常產地鐵見自言自語男女都有,女還好殺傷無咁大男就傻起來危險
你咪話呀, 女癲婆一上身, 力大無窮, 如有神助!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 12:20 PM 發表

對兩個女工係
但對師父及其他過去救援的就兩睇
在當時兩名女店員阿雲和阿芬被逼入房間這時間, 師父去得救人就應拿武器傍身, 否則自己會賠上性命
師傅聽到房內叫喊聲, 出去了解啫, 鬼知係斬緊人?點會意識到要抐架撐自衛、還擊??

引用:
原帖由 木伽四點 於 2021-9-19 01:12 PM 發表
買個麵包都積左怨
唔出奇, 可能個兇手平時去店內搞搞震、無幫襯, 同店員有爭執!!

引用:
原帖由 hospitalhead1 於 2021-9-19 01:59 PM 發表
孤狼式恐怖主義活動,唔好悼念呀
予以強烈譴責!!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-9-19 02:42 PM 發表
呢區附近元洲街以前都有間安安糼稚園比估傻佬入左去斬細路,係咪呢區生活壓力大啲?
嘩, 呢單案起碼四十年前, 你都知? ?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]