• 瀏覽: 60,783
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
+5
呢輪班曱甴失常性??雖然不嬲佢地都冇常性, 見上年紀就斬??

前幾天就3X碎就拿開山刀斬阿伯
而家就41碎就拿刀想劈兩上年紀女工頭??

好狠毒喎, 死曱甴

其實 , 麵包師父或收銀位都有刀的, 仲好長的, 我去A1買合桃包都叫銀幫我切開包成幾舊, 

做咩唔拿刀片Q隻死曱甴??那師父揾手去擋??

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-9-19 10:58 AM 發表

整麵包,揸碌棍都好嘛!
咪係, 麵包師父支檑漿棍都唔講得笑, 隻凶徒又唔係渣屠龍刀, 支檑漿棍應擋得住喎

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-9-19 11:00 AM 發表

斬人兇徒白己都唔知
佢唔係又白卡人士嘛

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 11:04 AM 發表

好出奇吖?至怕係符合資格, 但又未出卡, 嗰班隱形人士!!
政府看來應要考慮設立中途營, 看看這幫精神上要幫的人仕好喎, 俾佢地咁出黎, 巿民應有權帶刀傍身先掂!!

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-9-19 12:12 PM 發表

呢類突發事件,一般人無預計會發生在自己身上,一刀斬落黎都係半秒之間,要腦部同動作反應極快先得。
依家出街碰到疑似傻人機會大左,自言自語,行為怪異,怪叫,精神異常等等等等…………,一出街點都會遇到幾件。
對兩個女工係
但對師父及其他過去救援的就兩睇
在當時兩名女店員阿雲和阿芬被逼入房間這時間, 師父去得救人就應拿武器傍身, 否則自己會賠上性命

引用:
原帖由 mooncake024 於 2021-9-19 01:08 PM 發表

好似斬人果個係阿叔/阿伯,唔係黑衣。黑衣人有幾多早餐去買飽食?
你呢句都好笑, 黑衣人冇阿叔阿伯??

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2021-9-19 02:02 PM 發表

元朗人自衛坐7年,入元朗打人嗰班未有罪
其實應控告那個法官亂9咁判, 攪亂司法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]