• 瀏覽: 61,247
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+5
咁大仇口

咩事? 痴線佬? 但痴線嘅唔會自首喎

引用:
原帖由 -man 於 2021-9-19 11:35 AM 發表
兇徒自稱係香討藍屍五毛,係青山偷走出來
無法, 青山床位緊張, 要放人釋出床位, 招呼新症!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 10:49 發表
呢輪班曱甴失常性??雖然不嬲佢地都冇常性, 見上年紀就斬??

前幾天就3X碎就拿開山刀斬阿伯
而家就41碎就拿刀想劈兩上年紀女工頭??

好狠毒喎, 死曱甴
點解咁快可以拉扯到曱甴身上?你有內幕消息還是認識涉事者?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 11:35 AM 發表

會唔會條女有第六感, 預知能力?借尿遁!!
呢個世界就係咁諷刺 緊守崗位反被斬 蛇王玩電話就乜事都冇

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 11:37 AM 發表

無法, 青山床位緊張, 要放人釋出床位, 招呼新症!!
D藍屍五毛去哂青山,床位緊張,未治療好就要走 😑

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 10:49 AM 發表
呢輪班曱甴失常性??雖然不嬲佢地都冇常性, 見上年紀就斬??

前幾天就3X碎就拿開山刀斬阿伯
而家就41碎就拿刀想劈兩上年紀女工頭??

好狠毒喎, 死曱甴
d仆街職就升咗、人工💵就加咗, 但香港罪案就多咗, 點解呀😅?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 10:31 AM 發表
長沙灣海麗商場一間麵包店今(19日)發生傷人案,上午7時39分左右一名男子闖入麵包店,見人就斬,兩名店員及一名麵包師傅受傷送院。店員黃小姐事發

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210919/516196766584934400418520.jpeg/EW6ztElgFasQlpl080utlGbVIFG0Qg-ueUfOQHlHzkA

...
黃人真係恐怖

藍畜廢佬冇得上去大陸叫雞,搞到越來越癡線,真恐怖

呢啲黃友無差別斬人.好大可能判 小過七年

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 10:53 AM 發表

電光火石之間既事, 常人邊有禁多準備?拍戲咩?!
空手接白刃呀嘛

條友坐一世監啦

引用:
原帖由 jelly1980 於 2021-9-19 11:25 AM 發表

請問捉到兇徒嗎
https://www.hk01.com/突發/678643/海 ... utm_medium=referral
兇徒自己自首

引用:
原帖由 -man 於 2021-9-19 11:41 AM 發表

D藍屍五毛去哂青山,床位緊張,未治療好就要走 😑
佢哋要出嚟投票呀;青山院長敢唔放人咩?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]