• 瀏覽: 34,777
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 10:51 AM 發表

治安愈來愈差!!
無計啦,無黃無犯民。。今年中秋保皇連月餅都慳反。。啲藍連月餅現金卷都無埋仲唔發窮惡🥱🥱

熱賣及精選
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 11:01 AM 發表

咪係, 麵包師父支檑漿棍都唔講得笑, 隻凶徒又唔係渣屠龍刀, 支檑漿棍應擋得住喎
麵包師傅係驚攞刀、棍檔或還擊嘅話,就可能自己都犯埋持械毆鬥

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 11:04 AM 發表

好出奇吖?至怕係符合資格, 但又未出卡, 嗰班隱形人士!!
政府看來應要考慮設立中途營, 看看這幫精神上要幫的人仕好喎, 俾佢地咁出黎, 巿民應有權帶刀傍身先掂!!

引用:
原帖由 飛魚菲比斯 於 2021-9-19 11:03 AM 發表

人地打份工姐,唔洗攞人地命呀
兇徒九成九係神經漢

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-9-19 11:00 AM 發表

警察去晒做政治工作
小市民只能自求多福
清除曱甴係治本嘅負責任工作,小市民就從來都要醒目先可保安全㗎啦。

係咪比小左錢啊

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-19 10:51 AM 發表

治安愈來愈差!!
帶住伸縮警棍都可以判無罪,袋把刀入去未斬人都未拉得,多得班髮官

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-9-19 11:07 AM 發表

麵包師傅係驚攞刀、棍檔或還擊嘅話,就可能自己都犯埋持械毆鬥
自衛還擊!

咁唔通比人任斬?

等警方查完先!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 10:51 AM 發表

其實 , 麵包師父或收銀位都有刀的, 仲好長的, 我去A1買合桃包都叫銀幫我切開包成幾舊, 

做咩唔拿刀片Q隻死曱甴??那師父揾手去擋??
痴L線曱甴先攞刀斬人。
正常人又點會用刀對住人呀。
如果識用膠托盤擋一擋已經好叻。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]