• 瀏覽: 61,130
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+5
麵包判官?

去廁所的同事係咪同黨黎架,又會咁巧合。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-9-19 11:34 AM 發表
朝早7點幾 剛開舖就去廁所 返工蛇王嘅重要性
我都估其實她是蛇王。😊

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-9-19 10:04 PM 發表
研究下傷者與呢位女同事政黨背景就真。分分鐘黃籃內戰外人唔知。🤔

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-9-19 09:36 PM 發表
無斬瓜人不幸中大幸
有個麵飽師傅救一救,唔係果兩個女傷者有可能死一件,因為斬到見骨果幾刀,原本應是斬果兩個女的。🤔

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-9-19 10:04 PM 發表
查吓佢去廁所段時間打過俾邊個

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 10:51 AM 發表
其實 , 麵包師父或收銀位都有刀的, 仲好長的, 我去A1買合桃包都叫銀幫我切開包成幾舊, 

做咩唔拿刀片Q隻死曱甴??那師父揾手去擋??
如果你真系拎刀, 而當時又有...執法人員系度~
系佢角度, 你有份拎刀...佢以為系你行兇, 即時用 6 飛子彈打落你度~
到時你明明系受害人, 變左慘死當場~

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 10:51 AM 發表
其實 , 麵包師父或收銀位都有刀的, 仲好長的, 我去A1買合桃包都叫銀幫我切開包成幾舊, 

做咩唔拿刀片Q隻死曱甴??那師父揾手去擋??
用籐條打義士都要坐七碌,你敢用刀?

引用:
原帖由 mooncake024 於 2021-9-19 11:04 PM 發表

研究下傷者與呢位女同事政黨背景就真。分分鐘黃籃內戰外人唔知。🤔
原來同事間, 有禁深層次嘅矛頭!!

希望嗰個麵包師傅就算殘廢咗,間麵包舖都養佢過世啦。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-19 11:01 AM 發表

佢唔係又白卡人士嘛
係Joker

治安愈來愈差

用國安法告條癲佬,百分百告得入,同埋可以判刑重D

黃C埋怨佢冇被斬? 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]