• 瀏覽: 60,401
  • 回覆: 289
+10
在日本政府官員表態後,澳洲官員9月17日也表態,對中國加入《全面與進步跨太平洋夥伴關係協定》(CPTPP)提出條件。澳洲聯合新聞社(Australian As

奧州罪犯後代好大口氣,講到好似主宰一切咁
又話出兵既?而家又話要溝通,西方文化教育真失敗

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/678578/中國申請加入cptpp-澳洲要求北京先恢復中澳溝通

西人 無道

拜登揾完習主席通話,袋鼠又要同北京溝通,乜依家知中國咁重要咩?

咁今次真係中國自己送上門俾澳洲串。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-18 10:49 PM 發表
奧州中於吐氣揚眉

呢樣野唔駛阿爺, 根本阿豬阿狗都知澳洲佬實會咁講....... 睇下阿爺會點回招先.

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-18 10:49 PM 發表
呢d叫分化作用……敵退我進

下面果個唔出聲,主人都會叫佢吠

溝通有鬼用,澳州只識講美狗話

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-9-18 11:06 PM 發表

呢d叫分化作用……敵退我進
唔覺有分化作用,反而俾人覺得中國失勢要埋堆。

引用:
原帖由 T2. 於 2021-9-18 10:43 PM 發表
在日本政府官員表態後,澳洲官員9月17日也表態,對中國加入《全面與進步跨太平洋夥伴關係協定》(CPTPP)提出條件。澳洲聯合新聞社(Australian As

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/f6fd3f44ed3db6438fd39c5fab607c98.jpg/nDOR1yHJsddiCZu43EAw2StzIuPi3XncflEEIX5RBCE?v=w1280r16_9
又要搞人, 輸左話要溝通, 正ON9仔

澳州佬急到瀨
就快大選

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-9-19 12:44 AM 發表

我唔懷疑你的立場
但你政治智商實在值得商榷😄
我都係咁睇你。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]