• 瀏覽: 26,278
  • 回覆: 106
+15
引用:
原帖由 hkc1981 於 2021-9-18 08:31 PM 發表
整個記協網頁只得一個主席姓名,其餘全部委員失蹤?無名無姓?
妓協:
只要有個假證
人人都可以是妓者

唔使講咁多野穌

附件

Anti 3.png(319.41 KB)

Anti 3.png

記者?

思考嘅係你地自己!下次叫個10歳嘅出嚟呀!而架好多所謂記者嘅D問題更本就唔係問題!正仆街

請國安局抄佢家啦!

支持 國安, 警方 嚴正 大力度 打擊有組織非法嚴重暴力分裂HK犯罪!!!   

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-19 12:33 AM 發表
支持 國安, 警方 嚴正 大力度 打擊有組織非法嚴重暴力分裂HK犯罪!!!   
一班垃圾癈, 正死PK!
信佢班死PK D 天才, 真係 浪費 社會資源, 唔死都無用!

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-19 12:33 AM 發表

一班垃圾癈, 正死PK!
信佢班死PK D 天才, 真係 浪費 社會資源, 唔死都無用!
都唔知邊班死PK 非法暴力反東北, 唔起樓, 害人瞓街,; 累人捱貴租, 買貴樓!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力佔領街道, 阻人出入, 損人生計, 擾人清夢, 壞人心靈!!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力破壞 HK 法治, 燒殺搶掠, 殺害無辜, 恐嚇路人!!!
呢班死PK 喪德辱民, 喪心病狂, 喪盡天良, 等天收!!!

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-19 12:34 AM 發表

都唔知邊班死PK 非法暴力反東北, 唔起樓, 害人瞓街,; 累人捱貴租, 買貴樓!!!
都唔知邊班死PK 非法暴力佔領街道, 阻人出入, 損人生計, 擾人清夢, 壞人心靈!!!! :smile_ ...
首先真的要多謝 癈耀庭 死癈乞 出來 自殘無框架. 名副其實 癈癈耀港庭!!!
無左 癈癈耀港庭, HK 及 西方世界 無咁快 收皮, 犯民班死PK 居功厥偉, 功不可沒, 實至名歸!!!
癈呢家野 不是天生, 非得有幾十年修為, 才能配得起. 三幾下手勢 成就如此 不世奇功, 葬送HK所謂民主?

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-19 12:34 AM 發表

首先真的要多謝 癈耀庭 拖班 死癈乞 出來 自殘無框架. 名副其實 癈癈耀港庭!!!
無左 癈癈耀港庭, HK 及 西方世界 無咁快 收皮, 犯民班死PK 居功厥偉, 功不可沒, 實至名歸!!! :smile_o01 ...
犯民班死PK 攬炒完我, 害我全家失業, 仲要個個月捱貴租!!!
佢班死PK 仍然想 繼續 $$$$$$$$, 唔理他人生死!!!
呢班死PK 必遭天遣!

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-19 12:35 AM 發表

犯民班死PK 攬炒完我, 害我全家失業, 仲要個個月捱貴租!!!
佢班死PK 仍然想 繼續 發$$$$$$$$, 唔理他人生死!!!
呢班死PK 必遭天遣! :smil ...
佢老味向來無人格, 成日輸出戰亂, 專發死人$$$$$$$$$$$$$$!!!
佢老味 成日什麼 普世價值, 又什麼 民主, 公義, 人權, 實際濫殺無辜, 殺人不見血!!!
毒害完人地個國家, 拍拍個 囉就走人, 留返堆蘇州屎 無辜的本地人嘆!!!

記協睇幾時摺

林鄭一定會保住記協!放心!

騎劫專業,攬炒沉淪。。。妓脅

重點永遠是有沒有收過外部勢力黑金

快啲取替呢個妓協

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]