• 瀏覽: 23,155
  • 回覆: 197
+4
職工盟昨日(18日)傳出啟動解散程序,決議獲執委會通過,下一步將於10月3日的會員大會上表決,職工盟主席黃迺元昨日表示,周日會召開記者會交代。

又走一隻 🪳   當初又話齊上落嘅

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/678391?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

又多隻流浪狗

都話帶頭支持既人,個個人精,有錢,有身份,隨時走得。系跟尾既人,比人水幾句就當真理。仲有部份人,明明系貪,系錯。系網講幾句,就成班人出哩幫貪啊個,仲屌你提出條友,根本佢地成個團隊。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-18 12:09 PM 發表
香港走咗咁多人才,得返一班藍領人士
世界人才多的是,有錢你驚無人才,淨係你都未走喇

手足齊上齊落???

班人點解急住走,唔通個個都經濟充裕?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-9-18 12:11 PM 發表
都話帶頭支持既人,個個人精,有錢,有身份,隨時走得。系跟尾既人,比人水幾句就當真理。仲有部份人,明明系貪,系錯。系網講幾句,就成班人出哩幫貪啊個,仲屌你提出條友,根本佢地成個團隊。
認同身邊班親朋戚友原來真係好白痴,有宗教信仰果班仲癲

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-18 12:21 PM 發表

我都係藍領人士,冇乜前途㗎!
梗係喇做打手點上位呀

收錢做嘢,著草係唯一做法

又一隻曱甴畏罪潛逃

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-18 12:09 PM 發表
香港走咗咁多人才,得返一班藍領人士
唔緊要!香港仲有 甴渣689呢類頂尖攪笑人才,乜領都無所謂啦!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-18 12:30 PM 發表

大家都係香討會員,彼此彼此
不過我冇收錢同百佳禮券喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]