• 瀏覽: 1,493
  • 回覆: 17
患有強迫症的男子涉嫌於昨日(17日)凌晨在港鐵金鐘站的車廂內自瀆,警員其後在西營盤站將其截停拒捕,該男子被控一項作出有違

左手都唔就手 咁都打到

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210918/bkn-20210918111247787-0918_00822_001.html

熱賣及精選
對空定對地⋯有冇射到乘客

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-18 11:41 AM 發表

對空定對地⋯有冇射到
33歲被告湯力行,報稱保安員,被控於2021年9月17日,在灣仔港鐵站前往西營盤港鐵站的車廂1號車卡內作出性質猥褻、淫褻及令人憎惡的有違公德的行為,即用左手手持自己的陽具,前後摩擦及射出液體。

返到屋企慢慢先打啦

哩條反而大罪過系集結?集結都有得保,又社服之類。哩個要還押

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-9-18 12:16 PM 發表

香港司法……製炸彈💣判刑比不上用藤條打人同偷厠紙同級去判刑

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 18/9/2021 12:16 PM 發表

咁就真係唔知
我剩係知道有晚響觀塘見到有個女人個背囊後面有黃絲鐘意果個香港調轉迪加字體,你話有無路人見到會報警,我諗無

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-18 11:41 AM 發表

對空定對地⋯有冇射到
點解你唔用口幫下手足

曱甴

有你在可以接住 再口服

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-18 01:32 PM 發表

有你在可以接住 再口服
乜皮蛋哥原來係基佬?

強迫要自瀆定當時車廂內有令佢產生自瀆需要嘅女性例如上圍豐滿著短裙

自瀆都要還押??難度會判坐監??

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-9-18 11:43 AM 發表

33歲被告湯力行,報稱保安員,被控於2021年9月17日,在灣仔港鐵站前往西營盤港鐵站的車廂1號車卡內作出性質猥褻、淫褻及令人憎惡的有違公德的行為,即用左手手持自己的陽具,前後摩擦及射出液體。
地鐵應可番翻睇片段,在他經過的路線搵人穿上董太超人裝,噴灑消毒液,咁可以唔洗封站做,半小時可以做完。。😃

主題標籤 #港鐵
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]