• 瀏覽: 68,924
  • 回覆: 407
  • 追帖: 2
+18
引用:
原帖由 高達回收的腳毛 於 2021-9-18 11:42 AM 發表
難道交錢可以換和平,中興有樣睇!
不是中興個版本,認咗就係法國阿爾斯通嘅版本了!認咗可以好大獲!

同打劫無分別

尾畜=強盜綁匪 

好明顯係一個陷阱

老美一向都是地球上最頂尖的強盜, 只不過明面上找了不同的借口去掩飾佢的強盜行為

引用:
原帖由 ke2011 於 2021-9-18 12:31 PM 發表
非法禁錮
加拿大可恥

引用:
原帖由 starr 於 2021-9-18 11:42 AM 發表
綁匪開價 
仲賤過綁匪, 被綁架的話孟晚舟俾了錢換回自由都叫受害者身分, 現在美國佬要孟晚舟俾了錢仲要是有罪在身, 罪名永遠烙上

無罪點解要認,美國都岸九九。

引用:
原帖由 green2016 於 2021-9-18 11:37 AM 發表
中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟引渡案,加拿大《環球郵報》引述消息報道,美國司法部正與華為及孟晚舟的代表律師商討認罪協議,要求孟晚舟認罪及支付巨額罰款,以換取美方終止對孟晚舟的引渡申請和撤銷刑事訴訟,讓她返回中國。 報道引述兩個消息指,雙方的談判已持續數星期,美國司法部及華為均未有回應報道。 孟晚舟...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1611170_1_L_20210918112215.jpg
孟晚舟係加拿大喎。

關美國咩事?

公開所有文件同審訊資料啦。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

加都黐l輪線!叫人認罪!同打劫有咩野分別?
加美正仆街

引用:
原帖由 superhenry2004 於 2021-9-18 11:41 AM 發表
如果大陸肯認罪舊年已經解決咗啦。
又放流料。
之唔係。

加陣佢老美同加拿大都落唔到台。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

美鬼真虛偽無恥!

引用:
原帖由 ijkn 於 2021-9-18 12:35 PM 發表

尾國想屈要錢
法庭律師費貴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]