• 瀏覽: 19,470
  • 回覆: 37
+2
點衰都好, 只要有自由空氣, 乜都得啦.

可以扮英女王諷刺王室對民生束手無策

呢度好多人唔抵得人地可免費出國接受英式教育而自己又無能力,日日在家中抹黑打飛機自喲,可笑

豬圈裡的豬,都不愁吃喝,只是待劏沒大不了

引用:
原帖由 sniperkill 於 2021-9-23 07:28 PM 發表
呢度好多人唔抵得人地可免費出國接受英式教育而自己又無能力,日日在家中抹黑打飛機自喲,可笑
你已經身在英國???還等甚麼???

引用:
原帖由 sniperkill 於 2021-9-23 07:30 PM 發表
曱甴屋裏的曱甴呢????

引用:
原帖由 sniperkill 於 2021-9-23 07:28 PM 發表
其實呢度有好多人有本錢有bno,隨時可以免費去英國 , 但自己選擇留喺中國香港生活 。 係一班黃L一日喺屋企抹黑人哋 , 打**自hi ,可笑 ! 儲多啲錢畀電費啦!

大陰蒂割真高興.

引用:
英式教育好,
公立三成以上攞A, A*
私校七成以上攞A, A*
有錢多一倍機會
唔知頭、唔知路, 同親戚講有幾條, 人地以為你係天才

附件

A_Levels_has_risen.jpg(47.73 KB)

引用:
原帖由 sniperkill 於 2021-9-23 07:30 PM 發表
BNO佬交錢申簽證、保費未? 還要享受自由能源價格.

慢慢嘆你地自由民主冬季

點解可以升6倍咁誇張架? 
原料有升6倍咁多咩? 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]