• 瀏覽: 3,453
  • 回覆: 32
+2
美國、英國與澳洲周三(15日)宣布締結歷史性的三方安全夥伴關係「AUKUS」,美英還同意輸出技術協助澳洲建造核動力潛艇,

拜山唔單止唔記得條仆街個名! 係連邊個國家都唔記得!
[澳紐老友]=唔知係澳洲定紐西蘭
拜山嘅痴呆程度又上一層樓

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210917/bkn-20210917032404742-0917_00992_001.html

這位澳紐老友...........老友, 唔記得個名

隻狗吾使記名啦

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2021-9-17 04:43 PM 發表
隻狗吾使記名啦
連邊種狗都唔記得

算啦. 好過講了第二個人名. 痴少當贏.
美國又贏.  

老人癡呆症發作?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-17 04:48 PM 發表
拜登成日出席侵派活動⋯同班侵粉玩到個心都蒼埋  角色立立亂
你認為呢d場合會隨口UP, 有講縞架, 佢講縞唔記得又搵唔切隻狗個名

無所謂喇,老莫都係答...微臣領命。

引用:
原帖由 peterwu9 於 2021-9-17 04:54 PM 發表
無所謂喇,老莫都係答...微臣領命。
果班手下有問題啦! 下次貼埋個名上去

稱果條友!

下次再唔記得的話,鬼佬咪講,這位‘歐美澳紐老友’,亞洲咪‘中日韓星馬印老友’,包中

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-9-17 04:41 PM 發表
美國、英國與澳洲周三(15日)宣布締結歷史性的三方安全夥伴關係「AUKUS」,美英還同意輸出技術協助澳洲建造核動力潛艇,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210917/photo/bkn-20210917032404742-0917_00992_001_01b.jpg?20210917154947

拜山唔單止唔記得條仆街個名! 係連邊個國家都唔記得! ...
國旗差唔多ma
老人痴呆係咁上下

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-9-17 05:21 PM 發表

國旗差唔多ma
老人痴呆係咁上下
會唔會美國旗都唔認得?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]