• 瀏覽: 47,745
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
+15
其實年記大打我覺得反而仲安全過後生打..

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021-9-17 10:36 AM 發表

https://stream.881903.com/public/4151c5ff63b6e436e6a1e69cb884a5d5/2021/02/7e7021a9671b5d19f02d9700e5b54815.jpg

部分行政會議成員參與養和醫院的接種第三劑新冠疫苗研究。有份參與的行會成員、新民黨葉劉淑儀在本台節目表示,昨日已經打了第三針,並選擇接種復必泰,目前除了感到疲倦、針口紅腫之外 ...
吊柒佢,竟然話打完科興冇抗體?! 咁係叛國,仲去打伏必die,係勾結外國勢力

DKLM

引用:
原帖由 leung1505 於 2021-9-17 11:41 AM 發表
知道科興冇用啦咩?
有本事就唔好溝啦嘛
打夠3針科興然後每年補針效力就唔會減啦

葉瘤終於要向老美主子表示效忠,為老美主子試藥,打伏必die

引用:
原帖由 louis277 於 2021-9-17 11:40 AM 發表
阿葉劉知唔知身體免疫系統點運作?
打流感針令身體免疫系統認識病毒,
下次病毒入侵身體就會產生中和抗體,
所以冇病毒情況下身體冇中和抗體係好正常,
不斷打針要令身體不斷產生中和抗體,
會令身體日常運作負擔大增,
久而久之會影響心肺同肝功能。
到時冇病都變有病。
😏😏😏
就算新冠患者康復半年後中和抗體都會下降甚至消失,無病毒身體唔會不停製造抗體.
只要T淋巴細胞有記憶,能夠產生特異性CD4 CD8就可以,不過打多針都無壞,但唔係mRNA疫苗.

引用:
原帖由 子時自信的救星 於 2021-9-17 11:39 AM 發表
佢親身示範,打科興冇抗體?
前二針佢打科興定伏必DIE?

引用:
原帖由 ts02011736 於 2021-9-17 11:16 AM 發表
葉劉永續打針
孽瘤二頭蛇,香港人同香港曱甴都想佢死。

吊柒佢,竟然話打完科興冇抗體?! 咁係叛國,仲去打伏必die,係勾結外國勢力
DKLM

祖國已經公布第3針科興 有效提升大量抗體.

打伏必die既以色列準備要打第四針啦!第三針落後啦!

附件

A35851CD-13F8-4E47-99F0-DDEDDCC0B923.jpeg(112.84 KB)

410E8D19-3AA3-42BF-BFA2-05F48A399BA3.jpeg(201.13 KB)

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-9-17 10:54 AM 發表

我覺得佢有GUTS ,有承擔,理性,中央可以考慮下比葉劉做下屆特首
我全力支持,可惜被泛暴搞到冇得一人一票迭特首。

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-9-17 12:18 PM 發表
葉瘤終於要向老美主子表示效忠,為老美主子試藥,打伏必die
佢係二頭蛇,想食二家茶飯。以前田雞兄弟就係咁,依家阿爺唔會再容忍。

引用:
原帖由 前來純情的老闆 於 2021-9-17 11:29 AM 發表
個個老野打完都話身體不適,個個老高官,打完都話無野, 所以係地覺得大家係咪打緊同一款針?
系公園識的老野,打完個個都話無野

呢啲係正氣!自己企出來試下先

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-9-17 12:27 PM 發表
打伏必die既以色列準備要打第四針啦!第三針落後啦!
西方 建議每個月打一支

點解葉太唔打國藥?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]